Ostapenko cīņu «French Open» finālā translēs uz lielā ekrāna pie Brīvības pieminekļa

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Leta/Reuters

Latvijas spožās tenisistes Jeļenas Ostapenko cīņu sestdien Francijas atklātā čempionāta («French Open») finālā translēs uz lielā ekrāna pie Brīvības pieminekļa, piektdien portālu TVNET informēja Latvija Tenisa savienība (LTS).

«LTS sadarbībā ar Rīgas Domi un Latvijas Televīziju (LTV) aicina uz spēles tiešo translāciju no Parīzes uz lielā ekrāna pie Brīvības pieminekļa, lai visi kopā justu līdzi un atbalstītu mūsu jauno tenisa spēlētāju, kura pārrakstīja Latvijas sieviešu tenisa vēsturi,» teikts paziņojumā.

Paredzēts, ka mačs sestdien sāksies plkst.16 pēc Latvijas laika, to tiešraidē pārraidot LTV 7.kanālam.

Cīņā par prestižo «Grand Slam» titulu Ostapenko tiksies ar sacensību trešo raketi un 2014.gada «French Open» finālisti Simonu Halepu no Rumānijas. Abām tenisistēm šī būs pirmā savstarpējā tikšanās.

«Jeļena Ostapenko ir jauna, daudzsološa Latvijas tenisiste, kura turpina nest Latvijas vārdu pasaulē. Ar dalību «French Open» Ostapenko ir mainījusi Latvijas tenisa vēsturi un kļuvusi par pirmo tenisisti, kas iekļuvusi «Grand Slam» turnīra finālā, jo līdz šim nevienam no Latvijas tas nebija izdevies. Nākamajā nedēļā viņa WTA rangā būs vismaz 18. pozīcijā, tādējādi viņa jau ir kļuvusi par pirmo vadošo Latvijas tenisisti. Sestdienas spēle noteikti būs ļoti satraucoša un nebūt ne viegla, taču uzskatu, ka Ostapenko ir pietiekoši spēcīga un lieliski sagatavojusies. Mēs ar nepacietību gaidām finālu, lai atbalstītu viņu cīņā par titulu,» paziņojumā citēts LTS ģenerālsekretārs Kārlis Lejnieks.

«French Open» ir viens no četriem prestižajiem «Grand Slam» tenisa turnīriem. Parasti tas norisinās maija beigās un jūnija sākumā. Sacensības notiek Francijas galvaspilsētā Parīzē uz māla kortiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu