Ostapenko sagaidīta - ar ziediem un ovācijām

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Šovakar pulksten 22:30 Latvijā ieradās tenisa uzlecošā zvaigzne Jeļena (Aļona) Ostapenko. Lidostā, kā tas ierasts ar lielus panākumus guvušiem sportistiem, notika viņas svinīgā sagaidīšana. Vērot daudzus Latvijas un pasaules iedzīvotājus pārsteigušās jaunās sievietes sagaidīšanu lidostā bija ieradušies ap 200 sagaidītāju, rokās turot valsts karodziņus un baltas rozes, un plakātus.

Aļonu, izkāpjot no lidmašīnas sagaidīja apsveicēji ar krāšņu rožu pušķi, tāpat bija atļauts šo svinīgo mirkli vērot klātienē arī bērniem. Tālāk Aļona devās uz lidostas telpām, pēc kurām viņu jau gaidīja liels skaits žurnālistu, mūzika, izklāts sarkanais paklājs. Sanākušajiem tenisisti gan bija kādu brīdi jāuzgaida, kamēr jaunā sieviete sniedz autogrāfus tiem, kuri pirmie «bija pa ceļam» un sapucējas pēc lidojuma.

FOTO: TVNET lasītāja foto Pateicības vārdi tika teikti arī Aļonas mammai, kas ir arī tenisistes trenere. Kā smagāko šai uzvarā Aļona ekspresintervijā atzina - ka pirms fināla bija uztraukums, bet uz laukuma tas pazudis, tāpat grūts bijis  tas brīdis, kad pēc spēles rokās bija jātur 5kg smagais uzvaras kauss.
FOTO: TVNET lasītāja foto Pateicības vārdi tika teikti arī Aļonas mammai, kas ir arī tenisistes trenere. Kā smagāko šai uzvarā Aļona ekspresintervijā atzina - ka pirms fināla bija uztraukums, bet uz laukuma tas pazudis, tāpat grūts bijis tas brīdis, kad pēc spēles rokās bija jātur 5kg smagais uzvaras kauss. Foto: Twitter

«Tas bija neticami, jo atmosfēra finālspēlē bija izcila. Es jutu cilvēku atbalstu gan no Latvijas, gan no skatītājiem uz vietas,» sacīja Ostapenko, kura pēc oficiālās godināšanas vēl ilgu laiku visiem interesentiem sniedza autogrāfus.

Bija iespējams arī iegūt Aļonas forogrāfijas, uz kurām palūgt autogrāfu, arī tenisa bumbiņas šim mērķim, vai arī uz līdzpaņemtajām raketēm iegūt parakstus, tāpat arī iegūt pašiņu ar Aļonu.

Pēc svinīgās sagaidīšanas - autogrāfu sniegšana sanākušajiem.
Pēc svinīgās sagaidīšanas - autogrāfu sniegšana sanākušajiem. Foto: TVNET lasītāja foto
Latvijas tenisiste cīņā par titulu ar rezultātu 4-6, 6-4, 6-3 pieveica spēcīgo rumānieti Simonu Halepu, kura pirmdien publicētajā pasaules rangā ieņem otro vietu.

Savukārt Ostapenko no 47.vietas pakāpusies uz rekordaugsto 12.pozīciju un kļuvusi par Latvijas pirmo raketi, apsteidzot Anastasiju Sevastovu, kura reitingā ieņem 19.vietu. Iepriekšējais Latvijas dāmu tenisa rekords piederēja Larisai Neilandei, kura savulaik savā karjerā vienspēļu rangā spēja pakāpties līdz 13.pozīcijai.

20 gadus vecā Ostapenko par uzvaru «French Open» nopelnījusi divus miljonus eiro lielu prēmiju, kas ir teju divas reizes lielāka summa, nekā tenisiste bija ieguvusi līdz šim savā karjerā kopumā.

Video tiešraide TVNET no pulksten 22.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu