Serēna Viljamsa pāris mēnešus pirms dzemdībām spēlē tenisu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ekrānšāviņš no video

Viena no visu laiku labākajām tenisistēm, amerikāniete Serēna Viljamsa, būdama pirmdzimtā gaidībās, mierā nevar nosēdēt. Viņa pāris mēnešus pirms dzemdībām devusies tenisa kortā un spēlē tenisu. Kaisli pret šo sporta veidu viņa nav zaudējusi, kaut ir tuvu savas dzīves emocionālākajam brīdim.

23 «Grand Slam» čempiontitulu ieguvēja kortā nav tik veikla kā ierasts, kas saprotams, bet bumbiņu viņa atsit visai spēcīgi. Sacensībās viņa nav piedalījusies kopš šā gada septembra.

Nesen Serēnas vecākā māsa Venusa Viljamsa izpļāpājās, liekot noprast, ka gaidāma meitiņa, kurai pasaulē paredzēts nākt septembrī, kad ilglaicīgā WTA ranga līdere svinēs savu 36. dzimšanas dienu.

Lai arī dakteri trīs mēnešus pirms dzemdībām sievietēm neiesaka aktīvi nodarboties ar sportu, Serēna Viljamsa to dara. Acīmredzot vēlas uzturēt sevi formā, lai pēc kāda laika atgrieztos sacensību apritē. Iepriekš viņa apgalvoja, ka kortā atgriezīsies 2018. gada «Australian Open» turnīrā.

Viljamsa gaida bērnu no amerikāņu biznesmeņa Alekša Oheiniena.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu