Futbola leģenda Maldīni uzvar divos geimos profesionālajā tenisa debijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

«AC Milan» komandas un Itālijas futbola valstsvienības leģenda Paolo Maldīni otrdien spēja uzvarēt divos geimos savā debijā profesionālajā tenisā, piedaloties «Challenger» sērijas turnīrā Milānā.

Maldīni kopā ar savu treneri Stefāno Landonio ar speciālo ielūgumu piedalījās dubultspēļu sacensībās, pirmās kārtas cīņā 42 minūtēs ar 1-6, 1-6 kapitulējot polim Tomašam Bednarekam un Davidam Pelam no Nīderlandes.

Maldīni un Landonio cīņā uzvarēja 30 izspēlēs, kamēr pretinieki bija labāki 51 izspēlē. Tāpat itāļi spēja iegūt vienu breikbumbu, kuru gan nerealizēja.

Maldīni pašlaik ir 49 gadus vecs, bet Landonio ir 46 gadi.

Zīmīgi, ka itāļi speciālo ielūgumu pirms tam izcīnīja īpašās kvalifikācijas sacensībās, kas notika viņu pārstāvētajā klubā.

«Ja būšu godīgs, es gandrīz atteicos no spēlēšanas, jo manam dēlam Danielam bija ļoti svarīgs mačs Itālijas U-16 čempionātā ar «AC Milan» komandu, ko es noteikti nevarēju palaist garām,» paudis Maldīni, kurš atklājis, ka bērnībā bijis uz pāris tenisa treniņiem. Pēc karjeras beigām viņš vēlējās palikt aktīvs, tomēr traumas dēļ vairs nevarēja spēlēt futbolu, tāpēc vispirms izmēģinājis boksu, bet tad atsācis nodarboties ar tenisu.

Maldīni futbolista karjeru noslēdza 2009.gadā, «AC Milan» komandu pārstāvot 905 mačos, kuru laikā iesita 34 vārtus. Tāpat viņš 128 spēlēs pārstāvēja Itālijas valstsvienību.

«Challenger» turnīri tenisā ir otrs augstākais līmenis aiz «Futures» sacensībām.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu