Ostapenko: Ceru, ka pret Venusu spēlēšu vēl

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Pēc zaudējuma Vimbldonas tenisa čempionāta ceturtdaļfinālā titulētajai amerikānietei Venusai Viljamsai Latvijas pārstāve Aļona Ostapenko pauda cerību, ka pret šo pretinieci nākotnē varēs uzspēlēt vēl.

Ostapenko otrdien Vimbldonas čempionāta ceturtdaļfinālā ar 3-6, 5-7 piekāpās pieckārtējai šo sacensību uzvarētājai Viljamsai.

«Bija patiešām jauki spēlēt Vimbldonas centrālajā laukumā. Pērn šeit spēlēju jaukto dubultspēļu turnīrā, bet šoreiz skatīties bija sanākuši daudz cilvēku. Es to izbaudīju. Ceru, ka vēl šeit spēlēšu,» turnīra rīkotāji citē Ostapenko teikto.

«Venusa ir lieliska spēlētāja. Arī es aizvadīju gana labu spēli. Kaut es būtu spēlējusi labāk. Es to nedarīju slikti, tomēr nespēlēju tādā veidā, kā to vēlējos. Neservēju pārāk labi. Ceru, ka pret Venusu spēlēšu vēl un tad jau varēšu demonstrēt labāku sniegumu,» pauda Ostapenko. «Venusai parocīgākais segums ir tieši zālājs, viņa Vimbldonā ir uzvarējusi piecas reizes. Domāju, viņai ir labas izredzes uzvarēt arī šogad.»

Ostapenko uzsvēra, ka 37 gadus vecā Viljamsa šajā turnīrā ar katru spēli demonstrējusi arvien labāku sniegumu. «Viņa šodien servēja ļoti labi.»

Vien 20 gadus vecā Ostapenko nākamnedēļ pēc otrdienas zaudējuma nepiedzīvos debiju pasaules ranga pirmajā desmitniekā, kas būtu noticis, uzvarot Viljamsu, tomēr turnīrā kopumā Latvijas tenisiste nodemonstrēja cienījamu sniegumu.

Latvijas sportistei arī pārtrūkusi 11 uzvaru sērija «Grand Slam» turnīros.

Iekļūšana ceturtdaļfinālā Latvijas tenisistei deva 430 WTA ranga punktus, kas pirmdien rangā ļaus pakāpties uz 12.vietu.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu