Ostapenko: Ceru atgriezties Vimbldonas galvenajā kortā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Latvijas pirmā rakete Aļona Ostapenko pēc zaudējuma (3-6, 5-7) ceturtdaļfinālā pieckārtējai Vimbldonas tenisa čempionāta uzvarētājai amerikānietei Venusai Viljamsai pauda cerību atkal atgriezties prestižo sacensību galvenajā kortā. Viņa atzina, ka nav rādījusi savu labāko sniegumu.

«Viņa spēlēja labi, arī servēja ļoti labi. Tikmēr es spēli neiesāku pietiekami labi, pieļāvu kļūdas. Jā, viņas serve bija augstā līmenī un man nebija daudz iespēju to lauzt,» WTA mājas lapā citēta Ostapenko. «Viljamsa ir lieliska spēlētāja. Arī man šī nebija slikta spēle, bet varu spēlēt labāk.»

37 gadus vecā Viljamsa uzvaru izcīnīja stundas un 13 minūšu laikā.

«Varēju spēlēt veiksmīgāk, mana serve šoreiz nebija līmenī. Ceru, ka ar viņu tikšos vēl un rādīšu labāku sniegumu. Vimbldonas centrālajā kortā iepriekš spēlēju pagājušajā gadā jauktajā dubultspēlē. Bija tiešām jauki spēlēt šajā laukumā, ļoti daudz skatītāju skatījās maču, un es to izbaudīju. Ceru, ka atkal spēlēšu šajā arēnā,» pastāstīja Ostapenko.

Vecākā no māsām Viljamsām profesionāles karjeru sāka jau 1994. gadā. Trīs gadus vēlāk piedzima Ostapenko.

«Es vēl biju pavisam maziņa, kad Venusa izcīnīja lielāko daļu no saviem «Grand Slam» tituliem. Viņa ir lieliska tenisiste,» teica Latvijas labākā tenisiste.

Ceturtdien pusfinālā Viljamsas pretiniece būs mājiniece Džoanna Konta, kas otrdien ceturtdaļfinālā ar 6-7 (2), 7-6 (5), 6-4 pieveica rumānieti Simonu Halepu.

Vimbldonas čempionāts noslēgsies 16. jūlijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu