Nadals pēc trīs gadu pauzes atgriezīsies ranga virsotnē

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Titulētais Šveices tenisists Rodžers Federers pirmdien traumas dēļ atsauca dalību no Sinsinati «Masters 1000» sērijas turnīra, līdz ar to nākamnedēļ par ATP ranga līderi kļūs spānis Rafaels Nadals.

Šonedēļ publicētajā rangā pirmais numurs vēl joprojām ir brits Endijs Marejs, kamēr otro vietu ieņem Nadals. Arī Marejs šonedēļ nepiedalīsies Sinsinati «Masters 1000», neaizstāvot pērn par finālu iegūtos punktus, bet vienīgais, kurš varēja aizšķērsot Nadala ceļu uz ranga virsotni, bija trešajā vietā esošais Federers.

Nadals iepriekšējo reizi ranga līderpozīcijā atradās no 2013.gada 7.oktobra līdz 2014.gada 6.jūlijam.

Šosezon Nadals uzvarējis četros turnīros uz māla seguma, tajā skaitā arī Francijas atklātajā čempionātā.

Sinsinati «Masters 1000» turnīrs notiek uz cietā seguma un tās ir priekšpēdējās sacensības pirms ASV atklātā čempionāta.

Turnīrā ar pirmo numuru izlikts Nadals, kuram pirmā kārta ir brīva, bet pērnā gada čempions Marins Čiličs no Horvātijas, kurš rangā atrodams sestajā vietā, traumas dēļ atsauca dalību no turnīra.

Šī turnīra kvalifikācijā piedalījās arī Latvijas pirmā rakete Ernests Gulbis, kurš cieta zaudējumu otrajā kārtā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu