Ostapenko pārvar Sinsinati WTA turnīra dubultspēļu pirmo kārtu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Latvijas pirmā rakete sieviešu tenisā Aļona Ostapenko otrdien pārvarēja prestižā Sinsinati WTA «Premier» sērijas turnīra dubultspēļu sacensību pirmo kārtu.

Latvijas tenisiste pārī ar kanādieti Gabrielu Dabrovski pirmajā kārtā ar 7-5, 7-6 (7:5) uzvarēja nīderlandieti Kiki Bertensu un beļģieti Kirstenu Flipkensu.

Pirmajā setā Ostapenko/Dabrovski nonāca iedzinējos ar 1-4, tomēr teicami aizvadīja seta otro pusi un guva uzvaru ar 7-5. Līdzīgs scenārijs bija otrajā setā, jo pretinieces jau tā sākumā pārņēma vadību, tomēr Latvijas un Kanādas duets atspēlējās, turklāt 12.geimā servēja par uzvaru mačā. Tiesa, Bertensa/Flipkensa lauza servi, novedot dueli taibreikā, kur panākumu ar 7:5 guva Ostapenko/Dabrovski.

Par dubultspēļu pirmās kārtas pārvarēšanu Ostapenko nopelnījusi 105 WTA ranga punktus. Otrajā kārtā pretī stāsies sacensību galvenās favorītes Jekaterina Makarova un Jeļena Vesņina no Krievijas.

Jau vēstīts, ka otrdien vienspēlēs ar 12.numuru izliktā Ostapenko negaidīti nepārvarēja pirmo kārtu, jo viņa ar 4-6, 2-6 zaudēja kvalifikāciju pārvarējušajai serbietei Aleksandrai Kruničai.

Savukārt pirmo kārtu pārvarēja valsts otrā rakete Anastasija Sevastova, kura ar 3-6, 6-4, 6-2 uzvarēja ķīnieti Penu Šuai.

Sevastova Sinsinati pirmdien aizvadīja dubultspēļu turnīra pirmās kārtas maču, kur duetā ar horvātieti Donnu Vekiču cieta zaudējumu, jo ar rezultātu 6-3, 3-6, 5:10 stundas laikā piekāpās krievietei Allai Kudrjavcevai un polietei Alicjai Rosolskai.

Sacensībām Sinsinati ir «Premier 5» kategorija, kas ir trešā aiz «Grand Slam» un «Premier Mandatory» līmeņa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu