Ostapenko zaudē Sinsinati turnīra dubultspēļu otrās kārtas cīņā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Latvijas pirmā rakete sieviešu tenisā Aļona Ostapenko trešdien cieta zaudējumu prestižā Sinsinati WTA «Premier» sērijas turnīra dubultspēļu sacensību otrajā kārtā.

Latvijas tenisiste pārī ar kanādieti Gabrielu Dabrovski cīņā par vietu ceturtdaļfinālā ar 2-6, 1-6 zaudēja ukrainietēm Ludmilai Kičenokai un Ļesjai Curenko.

Zīmīgi, ka sākotnēji ukrainietes nemaz nebija dubultspēļu turnīra dalībnieču vidū, bet Ostapenko un Dabrovski otrajā kārtā būtu bijis jātiekas ar sacensību galvenajām favorītēm Jekaterinu Makarovu un Jeļenu Vesņinu no Krievijas. Tomēr Makarovas traumas dēļ šis duets dalību turnīrā atsauca, bet viņu vietā sacensībās tika iekļautas Kičenoka un Curenko.

Jau vēstīts, ka pirmajā kārtā Ostapenko un Dabrovski ar 7-5, 7-6 (7:5) uzvarēja nīderlandieti Kiki Bertensu un beļģieti Kirstenu Flipkensu.

Par dubultspēļu pirmās kārtas pārvarēšanu Ostapenko nopelnīja 105 WTA ranga punktus.

Otrdien vienspēlēs ar 12.numuru izliktā Ostapenko negaidīti nepārvarēja pirmo kārtu, jo viņa ar 4-6, 2-6 zaudēja kvalifikāciju pārvarējušajai serbietei Aleksandrai Kruničai.

Savukārt jau trešo kārtu sasniegusi valsts otrā rakete Anastasija Sevastova, kura vispirms ar 3-6, 6-4, 6-2 uzvarēja ķīnieti Penu Šuai, bet tad ar 6-2, 7-5 pieveica arī pieredzējušo Robertu Vinči no Itālijas, nopelnot iespēju trešajā kārtā tikties ar pasaules ranga vicelīderi Simonu Halepu no Rumānijas.

Tāpat Sevastova Sinsinati pirmdien aizvadīja dubultspēļu turnīra pirmās kārtas maču, kur duetā ar horvātieti Donnu Vekiču cieta zaudējumu, jo ar rezultātu 6-3, 3-6, 5:10 stundas laikā piekāpās krievietei Allai Kudrjavcevai un polietei Alicjai Rosolskai.

Sacensībām Sinsinati ir «Premier 5» kategorija, kas ir trešā aiz «Grand Slam» un «Premier Mandatory» līmeņa.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu