Lieliskā formā esošais Dimitrovs triumfē Sinsinati turnīrā

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Bulgāru tenisists Grigors Dimitrovs svētdien triumfēja ASV notikušajā Sinsinati «Masters 1000» sērijas turnīrā, tiekot jau pie sava trešā titula šogad.

Turnīra finālā ar septīto numuru izliktais Dimitrovs ar 6-3, 7-5 uzvarēja Austrālijas pārstāvi Niku Kiri, nodrošinot sev septīto ATP titulu karjerā un trešo šogad.

Zīmīgi, ka šajā turnīrā Bulgārijas tenisists nezaudēja nevienā setā.

«Šis panākums man nozīmē daudz. Par sevi šobrīd jūtos diezgan pārliecināts, tieši šādiem mirkļiem esmu trenējies Pagaidām šī ir mana nozīmīgākā trofeja karjerā,» pēc panākuma Sinsinati teica Dimitrovs. «Nedaudz šo panākumu izbaudīšu, tomēr pēc tam jau būs laiks gatavoties ASV atklātajam čempionātam.»

Pateicoties veiksmīgajai sezonai, Dimitrovs jaunākajā pasaules rangā pakāpies uz devīto vietu, kas tikai par vienu pozīciju atpaliek no viņa karjeras rekorda.

Zīmīgi, ka Dimitrovs un Kiris «Masters» raudzes turnīra finālā spēlēja pirmo reizi - kas tāds nebija noticis kopš 2002.gada.

Kiris šī turnīra ceturtdaļfinālā pārspēja pieredzējušo spāņu tenisistu Rafaelu Nadalu, kurš šonedēļ kļuvis par jauno pasaules ranga līderi.

Dāmu Sinsinati WTA «Premier» turnīrā uzvaru svētdien izcīnīja spāniete Garvinje Mugurusa, kura ar 6-1, 6-0 pieveica Rumānijas tenisisti Simonu Halepu. Rumānietei līdz ar to neizdevās kļūt par pasaules ranga pirmo numuru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu