Tonijs Nadals: Ticēju, ka Rafa izcīnīs vēl vienu «Grand Slam» titulu

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

ATP ranga līdera spāņa Rafaela Nadala tēvocis un treneris Tonijs Nadals ticējis, ka viņa audzēknis pēc cīņas ar daudzajiem savainojumiem spēs uzvarēt kādā no četriem lielajiem tenisa turnīriem.

«Kad viņš bija 12, 13, 14 gadus vecs, nevarēju pat iedomāties, ka viņš sasniegs tādu līmeni,» ATP mājas lapā citēts Tonijs Nadals. «Esmu priecīgs, ka mans brāļadēls virs galvas cēlis tik daudz trofeju un ierakstījis savu vārdu tenisa vēsturē.»

Savas karjeras laikā 31 gadu vecais Nadals izcīnījis 16 «Grand Slam» titulus.

«Rafa reitingā priekšā Rodžeram Federeram ir par gandrīz 2000 punktiem. Paskatīsimies, kā būs gada beigās. Šajā laikā turnīri Federeram ir parocīgāki. Tiesa, Nadala līmenis šobrīd ir pietiekami augsts, lai atlikušajā sezonas daļā varētu spēlēt veiksmīgi,» teica Tonijs Nadals.

Spānijas tenisists ar 6-3, 6-3, 6-4 «US Open» finālā pārspēja DĀR pārstāvi Kevinu Andersonu, šajā turnīrā triumfējot trešo reizi.

«Protams, bija grūti iedomāties, ka «Grand Slam» turnīri šajā gadā noslēgsies tādā veidā. Bet es ticēju, ka Rafa izcīnīs vēl vienu lielo titulu,» neslēpa spāņa treneris.

Karjeras laikā Nadals turnīru prēmijās nopelnījis teju 90 miljonus ASV dolāru.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu