Ostapenko pārvar pirmo kārtu arī Seulas dubultspēļu turnīrā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Latvijas vadošā tenisiste Aļona Ostapenko trešdien izcīnīja uzvaru Dienvidkorejā notiekošā Seulas WTA «International» sērijas turnīra dubultspēļu sacensību pirmajā kārtā.

Ostapenko, kura otrdien guva panākumu arī vienspēļu sacensību ievadā, dubultspēlē duetā ar Soranu Kirstju smagā mačā ar 7-5, 7-6 (7:0) uzvarēja taivānieti Čiadzjunu Čuanu un nīderlandieti Arantu Rusu.

Pirmajā setā abiem duetiem bija grūtības ar savas serves noturēšanu, taču Ostapenko/Kirstja pretinieces spēja nobreikot par vienu reizi vairāk. Tikmēr otrajā setā abi pāri apmainījās ar breikiem. Latvijas un Rumānijas duets desmitajā geimā nespēja izservēt maču, tomēr vēlāk sekojošajā taibreikā bija krietni pārāks, pretiniecēm neļaujot uzvarēt nevienā izspēlē.

Par otrās kārtas jeb ceturtdaļfināla sasniegšanu Ostapenko nopelnījusi 60 WTA dubultspēļu ranga punktus.

Nākamajā kārtā Ostapenko un Kirstja tiksies ar britu tenisisti Keitiju Dannu un austrālieti Priscillu Honu.

Zīmīgi, ka pasaules ranga desmitajā pozīcijā esošā Ostapenko, kā arī viņas dubultspēļu partnere Kirstja, kura rangā ir 52.pozīcijā, ir abas rangā visaugstāk esošās tenisistes, kuras palikušas vienspēļu turnīrā.

Jau vēstīts, ka Ostapenko, kura otrdien aizvadīja pirmo maču kā pasaules pirmā desmitnieka tenisiste, ar 7-6 (8:6), 6-1 uzvarēja zviedrieti Juhannu Lāšsoni, kura ir planētas 85.rakete.

Otrajā kārtā Ostapenko, kura Seulā pirmo reizi karjerā WTA līmeņa turnīrā ir izlikta ar pirmo numuru, ceturtdien spēkosies ar japānieti Nao Hibino.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu