Sevastova cieš zaudējumu Uhaņas turnīra dubultspēļu otrajā kārtā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Latvijas sieviešu tenisa otrā rakete Anastasija Sevastova ceturtdien cieta zaudējumu Ķīnā notiekošā Uhaņas WTA «Premier» sērijas turnīra dubultspēļu sacensību otrajā kārtā.

Sevastova duetā ar horvātieti Donnu Vekiču ar rezultātu 1-6, 6-7 (4:7) zaudēja ar trešo numuru izliktajām tenisistēm Sanjai Mirzai no Indijas un ķīnietei Šuai Penai.

Šis mačs trešdien pie rezultāta 2-0 Mirzas un Penas labā sliktu laika apstākļu dēļ tika pārcelts uz ceturtdienu. Līdz ar to ceturtdaļfinālu sasniegušajām Mirzai un Penai pēc neliela pārtraukuma būs jāaizvada nākamais mačs.

Mirza karjeras laikā izcīnījusi trīs «Grand Slam» dubultspēļu titulus, bet Penas kontā ir divas trofejas.

Par otrās kārtas sasniegšanu Sevastova nopelnīja 105 WTA dubultspēļu ranga punktus.

Pirmajā kārtā Sevastova un Vekiča ar rezultātu 2-6, 7-6 (7:4), 10:6 pieveica Kiki Bertensu no Nīderlandes un Jūliju Gērgesu no Vācijas.

Pasaules ranga 18.vietas īpašniece Sevastova Uhaņā piedalījās arī vienspēļu turnīrā, kur pirmajā kārtā svētdien ar 4-6, 2-6 zaudēja Jekaterinai Makarovai no Krievijas, nopelnīdama vienu WTA vienspēļu ranga punktu.

Ceturtdien vienspēļu turnīra ceturtdaļfināla maču aizvadīs pasaules desmitā rakete Aļona Ostapenko no Latvijas, kura spēkosies ar WTA ranga līderi Garvinji Mugurusu no Spānijas. Cīņa starp šosezon «Grand Slam» turnīros triumfējušām tenisistēm centrālajā kortā sāksies plkst.15 pēc Latvijas laika.

Ostapenko otrdien atsauca dalību no dubultspēļu turnīra, kur viņai duetā ar rumānieti Soranu Kirstju bija iecerēta spēle pret vācietēm Monu Bartleu un Karīnu Vitheftu. Latvijas sportiste neesot jutusies labi pēc lielā karstumā aizvadītās otrās kārtas spēles ar čehieti Barboru Strīcovu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu