Ostapenko: Tas nav rezultāts, kādu vēlējos

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Aļona Ostapenko ceturtdien iekļuva prestižā Pekinas WTA «Premier» sērijas turnīra ceturtdaļfinālā. Viņas pretiniece Pena Šuai no Ķīnas trešās kārtas spēlē izstājās savainojuma dēļ.

«Varbūt man tā ir neliela priekšrocība, ka nenācās spēlēt pilnu maču,» WTA mājas lapā citēta Ostapenko. «Pēdējo pāris nedēļu laikā esmu aizvadījusi daudz spēļu, tā ka varēšu nedaudz atpūsties. Esmu patiesi priecīga par iekļūšanu Pekinas turnīra ceturtdaļfinālā.»

Mačs ritēja vien 15 minūtes. Šuai savainoja kāju, kā dēļ nespēja pabeigt spēli.

«Tas nav rezultāts, kādu es vēlējos. Protams, jūtos slikti, izprotot Šuai, bet ceru, ka atgūsies un viņai viss būs kārtībā,» medijiem pēc mača norādīja Ostapenko.

Cīņā par iekļūšanu pusfinālā Ostapenko spēkiem mērosies ar savu dubultspēļu pārinieci rumānieti Soranu Kirstju.

«Viņa [Kirstja] tiešām ir jauka meitene un lieliska tenisiste, un domāju, ka esam kļuvušas par labām draudzenēm,» par savu nākamo pretinieci sacīja Latvijas šā brīža pirmā rakete. «Viņa spēlē līdzīgā manierē kā es. Domāju, spēlē agresīvu tenisu. Ņujorkā mums bija vairākas labas izspēles, tā ka ceru, ka rīt būs laba spēle.»

Par iekļūšanu ceturtdaļfinālā Ostapenko jau nopelnījusi 215 WTA ranga punktus un 149 138 ASV dolāru prēmiju.

WTA rangā 20 gadus vecā Ostapenko šobrīd ieņem 8. pozīciju (Latvijas tenisa labākais rādītājs), bet jaunnedēļ viņa varētu pakāpties vēl augstāk.

27 gadus vecā Kirstja, kas WTA rangā atrodas 44. vietā, trešās kārtas spēlē ar rezultātu 6-1, 7-5 pārspēja spēcīgo Karolīnu Plīškovu no Čehijas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu