Sevastova piedalīsies WTA sezonas finālturnīrā «Elite Trophy»

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Latvijas šībrīža otrā tenisa rakete Anastasija Sevastova piedalīsies WTA sezonas noslēguma otrajā finālturnīrā «WTA Elite Trophy», vēsta WTA mājas lapa.

Turnīrs risināsies Ķīnas pilsētā Džuhai no 31. oktobra līdz 6. novembrim. «WTA Elite Trophy» sacensībās piedalās tenisistes, kuras reitingā atrodas no 9. līdz 19. pozīcijai.

Pilns sacensību dalībnieču sastāvs tiks paziņots 24. oktobrī, bet jau tagad zināms, ka turnīrā piedalīsies Sevastova, kura šobrīd WTA rangā atrodas 21. vietā. Jaunnedēļ viņa pakāpsies uz 17. pozīciju.

Kaut arī šī sezona 27 gadus vecajai Sevastovai ir veiksmīgākā karjerā, sezonas izskaņa izvērsusies nesekmīgi. Viņa piedzīvojusi zaudējumu pēdējos četros vienspēļu mačos pēc kārtas.

«WTA Elite Trophy» dalībnieču vidū apstiprinātas arī krievietes Anastasija Pavļučenkova, Jeļena Vesņina un amerikāniete Sloeina Stīvensa, kas šogad sensacionāli triumfēja sezonas noslēdzošajā «Grand Slam» turnīrā «US Open».

Šīs nedēļas nogalē «WTA Finals» Singapūrā piedalīsies Latvijas labākā tenisiste Aļona Ostapenko. Turnīrā startēs šīs sezonas pasaules labākās astoņas tenisistes.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu