Mugurusa: Ostapenko šis bijis neticams gads

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/EPA/LETA/TVNET

2017. gada pasaules labākā tenisiste Garvinje Mugurusa no Spānijas pēc izcīnītās uzvaras 6-3, 6-4 WTA sezonas noslēguma turnīra pirmajā mačā pār Aļonu Ostapenko slavēja savu pretinieci.

«Ostapenko ir ļoti agresīva tenisiste,» WTA mājas lapā citēta Spānijas labākā tenisiste. «Viņai šis bijis neticams gads, un viņai ir milzu pārliecība pār saviem spēkiem, kas viņu padara vēl bīstamāku.»

Mugurusa ar Ostapenko tikās ceturto reizi, izcīnot trešo uzvaru.

«Zināju, ka viņa var spēlēt neticami augstā līmenī, tāpēc mačam biju sagatavojusies,» norādīja Mugurusa. «Šī nebija mūsu pirmā tikšanās. Viņa spēj lieliski servēt, kā ikviena no mums, un var pieļaut vairākas dubultkļūdas. Ostapenko spēlē agresīvi un nebaidās riskēt, tādēļ bija jābūt gatavai jebkādam pavērsienam.»

Nākamajā cīņā Ostapenko otrdien Baltās grupas mačā spēkiem mērosies ar pieredzējušo amerikānieti Venusu Viljamsu, kas sacensības sāka ar zaudējumu 2-6, 2-6 Čehijas tenisistei Karolīnai Plīškovai.

«Man ļoti gribējās uzvarēt, bet viņa [Ostapenko] man neļāva to izdarīt viegli. Viņa spēlēja agresīvi pat brīžos, kad atradās iedzinēja lomā. Sevi mierināju ar domu, ka esmu tam gatava. Gaidīju savas iespējas, lai pārņemtu iniciatīvu un kontrolētu spēli. Beigās viss noslēdzās veiksmīgi man,» sacīja WTA ranga otrā rakete.

Sacensībās Singapūrā piedalās sezonas astoņas labākās tenisistes, kuras piektdien izlozē tika sadalītas divas grupās pa četrām katrā. Grupās tiks aizvadīts apļa turnīrs, tenisistēm tiekoties pa reizei vienai ar otro. Katras grupas divas labākās tenisistes iekļūs pusfinālā.

Turnīrs, kurā mači notiks telpās uz cietā seguma laukumiem, risināsies līdz nākamajai svētdienai. Sacensībās piedalās arī dubultspēļu pāri. Kopējais balvu fonds abiem turnīriem ir 7 miljoni ASV dolāru (5,9 miljoni eiro).

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu