Ostapenko: Esmu gandarīta par savu spēli šajā sezonā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Aļona Ostapenko ceturtdien WTA sezonas noslēguma finālturnīrā ar 6-3, 6-1 pieveica pasaules trešo raketi čehieti Karolīnu Plīškovu. Tomēr Latvijas tenisistei šī sezona ir beigusies. Viņa uzskata, ka aizvadījusi lielisku gadu un ar savu sniegumu ir ļoti apmierināta.

«Jā, es piedzīvoju zaudējumu pirmajās divās spēlēs, bet sezonas noslēguma finālturnīrā esmu pirmo reizi. Esmu patiesi priecīga atrasties pasaules astoņu labāko tenisistu vidū. Uzvara sezonas pēdējā spēlē ir lielisks veids, kā noslēgt šo sezonu,» korta intervijā uzreiz pēc spēles sacīja Ostapenko.

20 gadus vecā Latvijas pārstāve pasaules 3. raketi pieveica stundas un sešu minūšu laikā.

«Viņa ir lieliska spēlētāja un aizvadījusi lielisku sezonu. Šodien man nebija, ko zaudēt. Tā bija mana pēdējā spēle šajā turnīrā. Centos izbaudīt katru mirkli un man patiesi patika šeit spēlēt,» pauda Ostapenko.

Latvijas tenisa zvaigzne, kas reitingā ir augstajā 7. vietā, mājup dosies ar sacensībās iegūtiem 500 reitinga punktiem un nopelnītu 304 000 ASV dolāru prēmiju.

Sezonā kopumā Ostapenko izcīnīja 49 uzvaras un piedzīvoja 20 zaudējumus. Viņas karjeras spožākais sasniegums ir uzvara šajā vasarā prestižajā «Grand Slam» turnīrā «French Open».

«Šis gads man bijis pārsteidzošs. Es triumfēju Francijas atklātajā čempionātā, un īpašs prieks ir atrasties WTA sezonas noslēguma finālturnīrā. Esmu gandarīta par savu spēli šajā sezonā,» neslēpj Ostapenko.

Plīškova jau pirms šīs cīņas bija nodrošinājusi vietu pusfinālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu