Pasaules pirmā rakete Halepa netiek «WTA Finals» turnīra pusfinālā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Pasaules pirmā rakete Rumānijas tenisiste Simona Halepa negaidīti nav spējusi kvalificēties Singapūrā notiekošā sezonas noslēguma turnīra «WTA Finals» pusfinālam, savukārt to paveikusi Karolīna Garsija no Francijas.

Sarkanās apakšgrupas noslēdzošās kārtas duelī vispirms Garsija ar rezultātu 6-0, 3-6, 5-7 uzvarēja Vozņacki, kura jau bija nodrošinājusi vietu pusfinālā, savukārt apakšgrupas noslēdzošajā mačā Eļina Svitoļina no Ukrainas ar 6-3, 6-4 uzveica WTA ranga līderi Halepu.

Apakšgrupas noslēgumā Garsijai un Vozņacki bija pa divām uzvarām, kamēr Svitoļinai un Halepai pa vienai, piedevām francūziete grupā ieņēma pirmo vietu, kamēr Halepa palika pēdējā.

Sestdien pusfinālā Garsija tiksies ar Venusu Viljamsu no ASV, bet Vozņacki spēlēs pret čehieti Karolīnu Plīškovu, kura uzvarot turnīrā, kļūs par ranga līderi.

Vozņacki pēc ļoti pārliecinošām uzvarām pirmajos mačos jau iepriekš bija garantējusi vietu pusfinālā, tomēr piektdienas neveiksme viņai atņēmusi cerības noslēgt gadu pasaules ranga vadībā.

Kā vēstīts, Baltajā grupā pirmās divas vietas guva čehiete Karolīna Plīškova un amerikāņu veterāne Venusa Viljamsa, kamēr sezonu noslēgušas spāniete Garvinje Mugurusa un Latvijas zvaigzne Aļona Ostapenko.

Arī Mugurusa zaudēja cerības gadu noslēgt WTA ranga vadībā un tagad uz šādu godu vairs pretendē vienīgi Halepa un Plīškova.

Pērn čempiones titulu «WTA Finals» sacensībās negaidīti izcīnīja slovākiete Dominika Cibulkova, kura ar 6-3, 6-4 pārspēja tobrīd ranga līderpozīcijā esošo vācieti Angeliku Kerberi. Tiesa, šis gads abām tenisistēm bijis salīdzinoši neveiksmīgs un viņas pašlaik rangā ir ap otro desmitu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu