Tenisa veterāne Venusa Viljamsa mērķē piedalīties 2020. gada Tokijas Olimpiādē

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Pašlaik 37 gadus vecā ASV tenisiste Venusa Viljamsa neplāno drīzumā beigt karjeru, turklāt viņa izvirzījusi mērķi piedalīties 2020. gada Tokijas olimpiskajās spēlēs.

Tituliem un pieredzes bagātā sportiste sezonu noslēgusi 5. vietā pasaules rangā, divas pozīcijas priekšā 20 gadus vecajai Latvijas tenisistei Aļonai Ostapenko.

Venusa Viljamsa ir pārliecinoši vecākā spēlētāja pasaules reitinga labāko desmitniekā, kur pārējās deviņas tenisistes ir jaunākas par 30 gadiem. Otra vecākā Top 10 spēlētāja ir 27 gadus vecā Dānijas tenisiste Karolīna Vozņacki.

«Apstāties nav manos tuvākajos plānos,» intervijā žurnālam «Entrepreneur» sacīja Venusa Viljamsa. «Izskatās, ka 2020. gadā Tokiju redzu pie horizonta. Vai tas nav traki? Es cenšos pie tā pieturēties.»

2017.gada sezonā Venusa Viljamsa spēlēja divos «Grand Slam» turnīru finālos - Vimbldonas čempionātā un «Australian Open» jeb Austrālijas atklātajā čempionātā.

Karjeras laikā vecākā no māsām Viljamsām izcīnījusi septiņus «Grand Slam» turnīru čempiones titulus, turklāt viņa to paveikusi apvienojot tenisu ar darbu modes un interjera biznesā, kā arī studijām.

Venusa Viljamsa profesionālajā tenisā debitēja 1994. gadā, trīs gadus pirms Latvijas labākās tenisistes Ostapenko dzimšanas.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu