Tenisa līdzjutējiem būs iespēja bez maksas nokļūt uz Latvijas izlases mačiem Tallinā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA/TVNET kolāža

Latvijas Tenisa savienība (LTS), pateicoties sadarbības partneriem, nodrošinās bezmaksas autobusu, kas februārī nogādās Latvijas kaislīgākos tenisa līdzjutējus uz Igaunijas galvaspilsētā Tallinā gaidāmajām Federāciju kausa («Fed Cup») spēlēm, portālu TVNET informēja LTS. Latviju šajās sacensībās pirmo reizi kopā pārstāvēs Aļona Ostapenko un Anastasija Sevastova, kuras patlaban atrodas pasaules ranga Top 20.

Federāciju kausa turnīrs norisināsies no 7. līdz 10. februārim, «Tallink» tenisa centrā Igaunijā. «Fed Cup» ir pasaulē lielākās sieviešu tenisa izlašu sacensības, kuras norisinās jau kopš 1963. gada, un Latvijas izlasi šajā turnīrā pirmo reizi pārstāvēs arī abas Latvijas tenisa zvaigznes Ostapenko un Sevastova, kā arī Diāna Marcinkēviča un Daniela Vismane.

Latvijas tenisistēm spēles notiks katrā no dienām, kā arī jau zināms, ka grupu turnīrā pretī stāsies Polijas, Turcijas un Austrijas sportistes. Šī ir pirmā reize, kad Latvijas tenisa izlasē startēs divas WTA ranga Top 20 spēlētājas, tādējādi Latvijai ir ļoti liela iespēja turnīrā izcīnīt augstu pozīciju turnīrā un iekļūt pasaules grupā.

Lai atbalstītu Latvijas tenisistes un klātienē vērotu pasaules augstākā līmeņa tenisu, LTS aicina Latvijas tenisa līdzjutējus pieteikties kopīgam braucienam uz Tallinu februārī. Klātienē skatītājiem būs iespēja vērot cīņas ne tikai starp Eiropas, bet arī pasaules ranga TOP spēlētājām, tostarp klātienē just līdzi Ostapenko un Sevastovai, kuras reitingā ieņem attiecīgi 7. un 15. vietu.

Līdzjutējiem tiek apmaksāts autobuss, kas nogādās gan uz Tallinu, gan atpakaļ uz Rīgu. Autobuss būs līdzjutēju rīcībā arī visu turnīra laiku. Naktsmāju pakalpojumus gan tenisa līdzjutējiem būs jāapmaksā pašiem. Pieteikt vietu autobusā un uzzināt sīkāku informāciju par naktsmītņu piedāvājumiem var, zvanot uz tālruni 27717555, kā arī rakstot epastu uz adresi ludmila@travelart.lv.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu