Šarapova: Iepriekšējos mačos Sevastova sagādāja man problēmas

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/LETA

Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova iepriekšējos savstarpējos mačos bijusi neērta pretiniece slavenajai Marijai Šarapovai, atzīst Krievijas sportiste.

Austrālijas atklātā tenisa čempionāta («Australian Open») otrās kārtas mačā Sevastova stāsies pretī Šarapovai naktī uz ceturtdienu pēc Latvijas laika. Sportistēm šis būs trešais savstarpējais duelis.

Pērn septembrī viņas divreiz mērojās spēkiem, turklāt abi dueļi noslēdzās trīs setu cīņās. Vispirms Sevastova uzvarēja «US Open» turnīra mačā, bet pēc tam Šarapova revanšējās sacensībās Pekinā.

Pasaules ranga 48. vietas īpašniece Šarapova otrdien «Australian Open» pirmajā kārtā ar rezultātu 6-1, 6-4 pieveica reitinga 47. raketi Tatjanu Mariju no Vācijas.

«Jutu, ka šī bija laba iesildīšanās pirms nākamā mača ar pretinieci, kura man iepriekš sagādāja problēmas,» pēc mača preses konferencē sacīja 30 gadus vecā Šarapova.

Kādreizējā pasaules pirmā rakete ir 2008. gada «Australian Open» čempione. Viņai karjerā ir vēl četri «Grand Slam» vienspēļu turnīru tituli - «French Open» 2012. un 2014. gadā, kā arī «US Open» 2006. gadā un Vimbldona 2004. gadā.

Šarapova pērn nepiedalījās «Australian Open», jo izcieta 15 mēnešu diskvalifikāciju par dopingu - aizliegtās vielas meldonija lietošanu. Preses konferencē Krievijas tenisistei tika vaicāts, kā viņa vērtē savas izredzes šogad uzvarēt turnīrā.

«Pārliecība nāk ar laiku - ar nospēlētajiem mačiem. Nekas netiks tā viegli atdots ne man, ne arī citiem. Ir jācīnās par katru punktu katrā spēlē. Apzinos līmeni, kādā esmu spēlējusi, un varu to darīt atkal. Tomēr esmu reāliste - atgriešanās iepriekšējā līmenī prasa laiku,» atzina Šarapova.

Atšķirībā no Šarapovas pirmās kārtas mačs Sevastovai bija salīdzinoši grūtāks. WTA ranga 15. rakete ar rezultātu 3-6, 6-3, 6-2 uzvarēja pasaules reitinga 64. numuru, ASV pārstāvi Varvaru Ļepčenko.

«Australian Open» pirmo kārtu pārvarējusi arī WTA ranga 7. vietas īpašniece Aļona Ostapenko. Viņai nākamais mačs paredzēts trešdien ne ātrāk par plkst. 5.30 no rīta pēc Latvijas laika, kad būs jācīnās pret pasaules ranga 84. vietas īpašnieci ķīnieti Jinjinu Duaņu.

Latvijas tenisistes ielozētas katra savā zarā, līdz ar to Ostapenko un Sevastovas duelis šajā turnīrā iespējams vienīgi finālā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu