Igaunijas pirmā rakete Kontaveita kļūst par Ostapenko nākamo pretinieci

TVNET/LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Igaunijas dāmu tenisa pirmā rakete Anete Kontaveita trešdien pārvarēja Austrālijas atklātā čempionāta («Australian Open») otro kārtu, kļūstot par Aļonas Ostapenko nākamo pretinieci.

WTA ranga 33. vietā esošā Kontaveita otrās kārtas mačā ar rezultātu 6-3, 4-6, 6-3 pārspēja vācieti Monu Bartelu, kura ir pasaules 53. rakete.

Līdz ar to 22 gadus vecā Igaunijas tenisiste kļuvusi par Ostapenko nākamo pretinieci «Australian Open» trešajā kārtā. Baltijas duelis gaidāms naktī uz piektdienu pēc Latvijas laika.

20 gadus vecā Ostapenko ar Kontaveitu iepriekš ir tikusies 2015. gadā turnīrā Lielbritānijā, kad ar rezultātu 6-1, 6-2 uzvaru izcīnīja Igaunijas tenisiste.

Kontaveita pērn vasarā sasniedza karjeras rekordu WTA rangā, ierindojoties 27. vietā, savukārt Ostapenko patlaban atrodas Latvijas rekordaugstajā 7. vietā.

«Australian Open» otro kārtu trešdien pārvarēja arī Igaunijas otra vadošā tenisiste Kaia Kanepi (WTA 79.), kura ar 6-4, 6-3 pārspēja Moniku Puigu no Puertoriko (WTA 58.).

Latvijas otra vadošā tenisiste Anastasija Sevastova pirmās kārtas cīņā otrdien ar 3-6, 6-3, 6-2 uzvarēja ASV pārstāvi Varvaru Ļepčenko un ceturtdien nākamajā duelī spēkosies ar krievu superzvaigzni Mariju Šarapovu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu