Ostapenko un Sevastovas pirmais kopīgais WTA dubultspēļu turnīrs izvērties neveiksmīgi

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Latvijas labākās tenisistes Anastasija Sevastova un Aļona Ostapenko otrdien pārliecinoši zaudēja Dubaijas WTA «Premier» sērijas turnīra dubultspēļu sacensību pirmās kārtas mačā.

Latvijas sportistes ar 2-6, 3-6 kapitulēja Čehijā dzimušajai ASV pārstāvei Nikolei Meliharai un 42 gadus vecajai čehietei Kvetai Peshkei.

Līdz ar to Ostapenko un Sevastova turnīrā nopelnīja pa vienam WTA dubultspēļu ranga punktam.

Abas Latvijas tenisa zvaigznes pirmoreiz vienā pārī dubultspēlēs spēlēja mēneša sākumā, kad ar ļoti labu sniegumu guva divas uzvaras Federāciju kausa ietvaros Tallinā.

Tagad abas tenisistes cenšas saspēlēties vēl vairāk, jo aprīlī Latvija aizvadīs «play-off» kārtu cīņā par vietu otrajā pasaules grupā, viesos spēkojoties ar Krieviju.

Pagājušajā nedēļas nogalē Dohas WTA «Premier» sērijas turnīrā Ostapenko spēlēja pārī ar kanādieti Gabrielu Dabrovski un triumfēja sacensībās. Toreiz pirmajā kārtā Ostapenko un Dabrovski uzvarēja Meliharu un Peshki.

Vienspēlēs pirmdien Sevastova zaudēja jau pirmajā kārtā, neizmantojot divas mačbumbas duelī ar Jekaterinu Makarovu no Krievijas, kamēr pasaules sestais numurs Ostapenko no pirmās kārtas ir atbrīvota un vienspēles sāks trešdien.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu