Ostapenko un Sevastova izlozē izvairās no potenciāli spēcīgām pretiniecēm

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Latvijas tenisa zvaigznes Aļona Ostapenko un Anastasija Sevastova pirmdien izlozē izvairījās no potenciāli spēcīgām pretiniecēm Indianvelsas (ASV) WTA «Premier» sērijas turnīra ievadā.

Indianvelsa tiek saukta arī par sezonas piekto «Grand Slam» turnīru, sacensībām ilgstot pusotru nedēļu un pirmajām 32 sportistēm pirmo kārtu saņemot brīvu. Pie šādas iespējas tika arī Ostapenko un Sevastova.

Pirmdien izlozē kļuva zināms, ka pasaules ranga sestajā vietā Ostapenko, kura arī pamatsacensībās būs izlikta ar sesto numuru, otrajā kārtā tiksies ar ranga 68.vietā esošo šveicieti Belindu Benčiču vai ungārieti Tīmeu Babošu, kura ieņem 43.vietu. Pēc tam trešajā kārtā iespējams mačs ar čehieti Barboru Strīcovu, kura izlikta ar 25.numuru.

Savukārt pasaules 20.rakete Sevastova sacensībās izlikta ar 21.numuru un otrajā kārtā spēkosies ar Riodežaneiro olimpisko spēļu čempioni Moniku Pudžu no Puertoriko, kura atrodas 83.pozīcijā, vai 59.vietu ieņemošo brazīlieti Beatrīsu Adadžu-Maju. Savukārt trešajā kārtā kā potenciāli spēcīgākā pretiniece ir sacensību 12.rakete Jūlija Gērgesa no Vācijas.

Zīmīgi, ka starp neizsētajām tenisistēm šajā turnīrā ir Serēna Viljamsa, Viktorija Azarenka un Marija Šarapova, kuras visas savulaik triumfējušas Indianvelsā un bijušas pasaules ranga līderes.

Leģendārā Serēna Viljamsa aizvadīs pirmo turnīru pēc bērna piedzimšanas, neskaitot vienu dubultspēli Federāciju kausā, savukārt Azarenka kortā dosies pirmoreiz kopš pērnās Vimbldonas, jo cīņā par bērna aizbildniecību joprojām nedrīkst atstāt Kalifornijas štatu.

Ostapenko Indianvelsā spēlēs otro reizi karjerā, pērn gūstot vienu uzvaru un zaudējot otrajā kārtā.

Savukārt Sevastova Indianvelsā spēlēs sesto reizi, tomēr pamatturnīrā vien trešo reizi. Pērn viņa arī sacensības sāka no otrās kārtas, bet uzreiz cieta neveiksmi, līdz ar to Latvijas sportiste bez pamatturnīru uzvarām tur ir kopš 2011.gada.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu