Ostapenko: Par «French Open» titula aizstāvēšanu cenšos nedomāt

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/Scanpix

Aļona Ostapenko šajā nedēļā piedalīsies prestižajā Indianvelsas «Premier Mandatory» tenisa turnīrā, kurā izlikta ar sesto numuru. Sacensību mājas lapā viņa atklāja, ka izjutusi spiedienu, sezonu sākot Top 10 tenisistu pulkā, bet par «French Open» čempiones titula aizstāvēšanu viņa cenšas nedomāt.

«Par «French Open» titula aizstāvēšanu cenšos nedomāt,» turnīra mājas lapā citēta Ostapenko. «Līdz maijam vēl tālu. Man vēl ir laiks. Nedomāju, ka izjutīšu lielu spiedienu.»

Turnīru Indianvelsā 20 gadus vecā Ostapenko sāks pret savu vienaudzi šveicieti Belindu Benčiču. Tā būs otrās kārtas spēle, kura risināsies naktī uz piektdienu.

«Sezonu sāku, būdama reitinga Top 10, un tas jau vien ir spiediens. Cenšos pie tā pierast. Ar lielu nepacietību gadu atkal spēlēšanu «French Open» turnīrā,» pastāstīja Ostapenko.

Indianvelsā sacensību apritē pēc dzemdībām atgriezīsies viena no visu laiku labākajām tenisistēm Serēna Viljamsa, pret kuru Ostapenko izturas ar lielu cieņu.

«Serēna ir satriecoša sportiste un lieliska čempione,» norādīja Ostapenko. «Viņa ir īpaša. Tādu kā viņas nav tik daudz. Tas, ko viņa paveikusi sieviešu tenisa labā, ir neticami. Bērnībā skatījos gandrīz visas viņas spēles. Man patīk viņas spēles stils, emocijas. Bija patīkami skatīties, ka viņa cīnās līdz pēdējam.»

Ostapenko ar Viljamsu tikās pagājušā gada beigās Abū Dabī paraugspēlē. Toreiz uzvaru izcīnīja Latvijas pārstāve.

2017. gadā Ostapenko sensacionāli kļuva par «French Open» čempioni. Tas kļuva par gada vienu no lielākajiem pārsteigumiem tenisā.

Indianvelsā piedalīsies arī Latvijas tenisiste Anastasija Sevastova. Dubultspēļu turnīrā viņa spēlēs kopā ar Ostapenko.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu