Ostapenko un Sevastova zaudē Indianvelsas dubultspēļu turnīra pirmajā kārtā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Latvijas vadošo tenisa spēlētāju Aļonas Ostapenko un Anastasijas Sevastovas duets ceturtdien piedzīvoja zaudējumu Indianvelsas WTA «Premier» sērijas turnīra dubultspēļu sacensību pirmajā kārtā.

Pirmās kārtas mačā Ostapenko/Sevastova pārliecinoši ar 2-6, 3-6 piekāpās ar otro numuru izliktajām taivānietēm Kaičeņai un Latišai Čanām.

Līdz ar to Ostapenko un Sevastova zaudējušas arī savā otrajā kopīgajā dubultspēļu mačā, kas aizvadīts WTA tūres ietvaros. Pirms tam viņas guva divas uzvaras Federāciju kausa ietvaros, bet debiju tūrē šis duets piedzīvoja Dubaijas WTA «Premier», arī ciešot neveiksmi pirmajā kārtā.

Ceturtdienas mačā abas Latvijas tenisistes jau diezgan ātri nonāca iedzinējos ar 1-5, pirmajā setā tā arī nespējot labot situāciju. Otrais sets gan iesākās līdzvērtīgākā cīņā, tomēr tā otrajā pusē iniciatīva atkal pārgāja taivāniešu pusē, viņām noslēgumā tiekot pie diezgan droša panākuma.

Latiša Čana pašlaik ir pasaules dubultspēļu ranga pirmajā vietā, kamēr viņas māsa Kaičeņa ir 15.pozīcijā. Abas vienā duetā kopumā uzvarējušas astoņos WTA turnīros. Savukārt Ostapenko dubultspēlēs ir pasaules 35.rakete, kamēr Sevastova meklējama 127.pozīcijā.

Par dalību turnīrā Latvijas tenisistes nopelnījušas pa desmit WTA dubultspēļu ranga punktiem.

Tikmēr vienspēļu turnīrs Latvijas tenisistēm vēl tikai priekšā. Pasaules ranga sestās vietas īpašniece Ostapenko piektdien otrajā kārtā sacentīsies pret šveicieti Belindu Benčiču, kura ir 68.pozīcijā, bet planētas 20.rakete Sevastova sacentīsies pret 2016.gada Riodežaneiro olimpisko spēļu čempioni Moniku Pudžu no Puertoriko, kura rangā atrodas 83.vietā.

Sacensības Indianvelsā tiek sauktas arī par sezonas piekto «Grand Slam» turnīru, tam ilgstot pusotru nedēļu un pirmajām 32 sportistēm pirmo kārtu saņemot brīvu.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu