Olimpiskā čempione Pudža pirms gaidāmā dueļa uzsver Sevastovas stabilitāti

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA/TVNET kolāža

Latvijas sieviešu tenisa otrā rakete Anastasija Sevastova ir ļoti stabila tenisiste, uzsver Monika Pudža, kura ir viņas pretiniece prestižā Indianvelsas WTA «Premier» turnīra otrajā kārtā.

Pudža, kura WTA rangā ieņem 83.vietu, ceturtdien Indianvelsas turnīra pirmajā kārtā ar rezultātu 6-3, 7-6 (7:3) pārspēja brazīlieti Beatrīsu Hadadu Maju, kura reitingā ir 59.pozīcijā.

«Centos saglabāt pozitīvu noskaņojumu, koncentrēties savai spēlei un tam, ko vajag paveikt kortā. Esmu ļoti gandarīta, ka atkal sāku uzņemt sportisko formu,» turnīra rīkotāji citē Pudžu.

Pēc apstāšanās Austrālijas atklātā čempionāta otrajā kārtā Pudža nolēma nepiedalīties turnīros Dohā un Dubaijā.

«Mainīju rakešu piegādātāju, un man bija nepieciešams laiks, lai atrastu savu īsto formu. Ar jaunajām raketēm ne viss sanāca, kā vēlētos, bet esmu apmierināta ar rezultātu,» stāstīja Pudža.

Pasaules 20.raketei Sevastovai, kura turnīrā izlikta ar 21.numuru, un Pudžai šī būs pirmā savstarpējā spēle karjerā.

«Zinu, ka pēdējos gados Sevastova uzrādījusi ļoti labus rezultātus. Viņa ir stabila tenisiste. Ar nepacietību gaidu mūs tikšanos, lai pierādītu, ka esmu saglabāju savu formu,» teica Pudža.

Pudža 2016.gadā negaidīti triumfēja Riodežaneiro Olimpiādē, kļūstot par pirmo savas valsts zelta medaļnieci olimpiskajās spēlēs. Pēc tam ar tik spilgtu sniegumu viņa nav izcēlusies.

Pērn viņa aizkļuva līdz Luksemburgas WTA «International» turnīra finālam, bet «Grand Slam» turnīros netika tālāk par otro kārtu. Šosezon viņa sešos WTA pamatturnīru mačos izcīnījusi trīs uzvaras.

Savu pirmo un līdz šim vienīgo WTA titulu karjerā Pudža izcīnīja 2014.gadā Strasbūrā.

Indianvelsas WTA «Premier» turnīru no otrās kārtas sāks arī Aļona Ostapenko, Latvijas pirmajai raketei piektdien tiekoties ar šveicieti Belindu Benčiču.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu