Ostapenko pieveikusī Martiča: Aļona ir ļoti agresīva tenisiste

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Aļonai Ostapenko prestižais Indianvelsas WTA «Premier Mandatory» tenisa turnīrs noslēdzās trešajā kārtā. Viņa ar 3-6, 3-6 piekāpās Horvātijas tenisistei Petrai Martičai, kas pēc mača norādīja, ka viņas uzdevums bijis izsist pretinieci no ritma un neļaut atrasties komfortā.

«Aļona ir ļoti agresīva tenisiste, tāpēc viņa var uzvarēt spēlēs un pieļaut daudz nepiespiestu kļūdu,» WTA mājas lapā citēta Martiča. «Mans uzdevums bija viņu izsist no ritma un neļaut viņai visas spēles laikā būt komfortā.»

Horvātijas tenisiste Ostapenko pieveica stundas un 19 minūšu laikā.

Astotdaļfinālā Martiča tiksies ar čehieti Markētu Vandroušovu, kura WTA rangā ieņem 54. vietu.

«Ļoti vēlējos uzvarēt, jo sen nebiju tikusi pie lielām uzvarām. Izjutu spiedienu, nervu spriedzi, bet man izdevās saņemt sevi rokās,» teica Martiča.

Par trešās kārtas sasniegšanu Ostapenko nopelnīja 65 reitinga punktus un 47 170 ASV dolāru prēmiju.

Neraugoties uz zaudējumu trešajā kārtā, 20 gadus vecā Ostapenko jaunnedēļ WTA rangā varētu pakāpties uz rekordaugsto piekto vietu.

Sacensības Indianvelsā turpina Latvijas otra labākā tenisiste Anastasija Sevastova, kura trešās kārtas mačā spēkiem mērosies ar vācieti Jūliju Gērgesu, kas WTA rangā ir 12. pozīcijā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu