Venusa Viljamsa: Sevastovas spēlē ir viss nepieciešamais

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.

Titulētā amerikāniete Venusa Viljamsa pēc uzvaras (7-6 (6), 6-4) Indianvelsas WTA «Premier» turnīra astotdaļfinālā pār Anastasiju Sevastovu slavēja Latvijas pārstāves spēli, norādot, ka viņas arsenālā ir viss, kas nepieciešams augsta līmeņa tenisistei.

«Tā nebija viegla spēle,» WTA mājas lapā citēta Viljamsa. «Viņas [Sevastovas] spēlē ir viss nepieciešamais. Man nebija viegli saņemt sevi rokās pēc iepriekšējās spēles [Viljamsa pieveica savu jaunāko māsu Serēnu Viljamsu, kura šajā turnīrā atgriezās sacensību apritē pēc bērniņa laišanas pasaulē]. Zaudēju daudz emociju. Tāda sajūta, ka šis bija fināls, bet iekļuvu tikai ceturtdaļfinālā.»

Sevastova prestižajā turnīrā nopelnīja 120 reitinga punktus, un jaunnedēļ WTA rangā viņa varētu pakāpties uz 17. vietu, nostabilizējot savas pozīcijas reitinga divdesmitniekā.

Ar 8. numuru izliktā Viljamsa «BNP Paribas Open» turnīra ceturtdaļfinālā iekļuva trešo reizi karjerā. Turklāt šogad viņa vēl nav zaudējusi nevienā setā.

Iepriekšējā spēlē Sevastova ar 6-3, 6-3 apspēlēja ranga 12. raketi Jūliju Gērgesu no Vācijas, gūstot savu lielāko uzvaru šajā sezonā. Pirms tam viņa ar 6-2, 2-6, 6-1 pieveica 2016. gada Riodežaneiro olimpisko spēļu čempioni Moniku Puigu no Puertoriko.

Sacensību ceturtdaļfinālā Viljamsa tiksies ar turnīra 27. numuru Karlu Svaresu Navarro no Spānijas.

Indianvelsā spēlēja arī Aļona Ostapenko, kas sacensības noslēdza trešajā kārtā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu