Ostapenko: Pārstāvot Latviju, man ir visaugstākā motivācija

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Jānis Škapars/TVNET

Latvijas dāmu tenisa izlase ir apmierināta par neizšķirto rezultātu pēc sestdien Hantimansijskā aizvadītajām pirmajām divām vienspēlēm Federāciju kausa duelī pret Krieviju, preses konferencē atzina Latvijas komandas līdere Aļona Ostapenko.

Dienas pirmajā spēlē Anastasija Sevastova ar rezultātu 3-6, 6-2, 4-6 zaudēja Anastasijai Pavļučenkovai, bet otrajā duelī Ostapenko ar 7-5, 6-4 uzvarēja Jekaterinu Makarovu, duelī panākot neizšķirtu 1-1.

Latvijas un Krievijas izlases pārspēlē cīnās par vietu Federāciju kausa otrajā pasaules grupā.

«Man šķiet, ka es šodien ļoti labi servēju, neļaujot pretiniecei atrast savu spēli. Makarovas spēles stils ir diezgan līdzīgs tam, kā spēlē Pavļučenkova. Bez tam es ar viņu jau biju spēlējusi, tāpēc nedomāju, ka man rīt radīsies problēmas,» portāls «ugramegasport.ru» citē Ostapenko.

«Rezultāts pēc pirmās dienas ir neizšķirts, kas mūs pilnībā apmierina. Saglabājas interese un rīt būs izšķirošie mači.»

Svētdien notiks vēl divas vienspēles, kā arī viena dubultspēle. Šobrīd plānots, ka Ostapenko tiksies ar Pavļučenkovu, bet Sevastova mērosies spēkiem ar Makarovu, taču komandu kapteiņi pirms mačiem var veikt izmaiņas.

Ostapenko arī norādīja, ka pēc turnīriem Amerikā, jau mājās nācās slimot un desmit dienas iztikt bez treniņiem.

«Pirms braukšanas uz šejieni izdevās patrenēties tikai dažas reizes, tāpēc šobrīd nevaru spriest par savu sportisko formu. Protams, man ir daudz labāk, tomēr par visiem 100% es vēl nejūtos,» norādīja pasaules ranga piektā rakete.

Ostapenko arī piebilda, ka viņai vienmēr ir bijis patīkami pārstāvēt savu valsti.

«Man par šķiet, ka izlasē es spēlēju pat labāk nekā parasti. Pārstāvot Latviju, man ir visaugstākā motivācija parādīt, ka mēs esam labākās,» bilda sportiste.
KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu