Sevastova vēdera vīrusa dēļ atsauc dalību Štutgartes turnīrā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Latvijas otrā rakete sieviešu tenisā Anastasija Sevastova vēdera vīrusa dēļ nepiedalīsies šonedēļ notiekošajā Štutgartes WTA «Premier» sērijas turnīrā, paziņojuši sacensību rīkotāji.

Pasaules 15.raketei Sevastovai pirmajā kārtā bija jātiekas ar šosezon labi iepazīto vācieti Jūliju Gērgesu, taču Latvijas pārstāves vietā iespēju startēt pamatsacensībās ieguvusi cita Vācijas tenisiste Karīna Vithefta, kura pirms tam zaudēja izšķirošajā Štutgartes turnīra kvalifikācijas kārtā.

Vithefta gan nekļuva par pasaules ranga 11.vietas īpašnieces Gērgesas pretinieci, jo par tādu kļuvusi kvalifikāciju pārvarējusī Markēta Vondroušova no Čehijas.

Aizvadītajā nedēļas nogalē Sevastova palīdzēja Latvijas izlasei pārspēlē par vietu Federāciju kausa otrajā pasaules grupā ar 3-2 uzvarēt Krieviju, šim duelim notiekot Sibīrijas pilsētā Hantimansijskā.

Pērn Sevastova aizkļuva līdz Štutgartes turnīra ceturtdaļfinālam, tiekot pie 100 WTA ranga punktiem, kas tagad paliks neaizstāvēti.

Tikmēr no otrās kārtas Štutgartes turnīru sāks pasaules piektā rakete Aļona Ostapenko, kura tiksies ar veiksminieci Vitheftu (pasaules ranga 56.vieta) vai citu kvalifikāciju pārvarējušo Zarinu Dijasu no Kazahstānas (52.).

Štutgartes turnīrā allaž ir ļoti spēcīgs dalībnieču sastāvs, šoreiz no ranga pirmā desmitnieka nespēlējot tikai otrajā pozīcijā esošajai dānietei Karolīnai Vozņacki, kā arī planētas astotajai raketei Venusai Viljamsai no ASV.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu