Pasaules trešā rakete Zverevs otro gadu pēc kārtas triumfē Minhenes ATP turnīrā

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Reuters/LETA

Pasaules trešā rakete vīriešu tenisā Aleksandrs Zverevs no Vācijas svētdien otro gadu pēc kārtas uzvarēja Minhenes «ATP World Tour 250» sērijas turnīrā.

Pašlaik 21 gadu vecais mājinieks, turnīrā būdams izlikts ar pirmo numuru, finālā ar 6-3, 6-3 pieveica citu Vācijas tenisistu Filipu Kolšreiberu.

Zverevs, kura treneris ir paša tēvs, līdz ar to Minhenē atkārtojis pērn gūto panākumu, kad šī turnīra finālā pieveica argentīnieti Gido Pelju.

Tikmēr 34 gadus vecais Kolšreibers Minhenē uzvarējis trīs reizes, turklāt šogad līdz finālam nebija zaudējis nevienā setā.

Savukārt par Portugālē notikušā Ešturīlas «ATP World Tour 250» sērijas turnīra uzvarētāju svētdien tika kronēts mājinieks Žuau Sousa, kurš finālā ar 6-4, 6-4 uzveica amerikāni Fransisu Tiafo, tiekot pie sava trešā titula karjerā.

Pasaules ranga 68.vietas īpašnieks Sousa arī kļuvis par pirmo mājinieku, kurš spējis uzvarēt kādā no ATP turnīriem, kas notiek Portugālē.

Šī arī bija pirmā reize kopš 2010.gada, kad Portugālē kāds no mājiniekiem sasniedzis ATP turnīra finālu.

Visbeidzot šādas pašas raudzes turnīrā Stambulā svētdien uzvaru izcīnīja japānis Taro Daniels, kurš finālā ar 7-6 (7:4), 6-4 pārspēja Maleku Jaziri no Tunisijas.

Pašlaik 25 gadus vecajam Danielam, kurš šogad Indianvelsā pamanījās pieveikt titulēto serbu Novaku Džokoviču, tas ir pirmais ATP tituls karjerā.

Japānas tenisistam panākums šajā turnīrā ļaus sasniegt jaunu rekordu pasaules rangā, viņam pakāpjoties uz 82.vietu.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu