Latvijas jaunajiem BMX riteņbraucējiem trīs medaļas pasaules čempionātā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AFP/LETA

Latvijas jaunie BMX riteņbraucēji trešdien izcīnīja trīs medaļas pasaules čempionāta pirmās dienas sacensībās, kurā sacentās sportisti līdz 14 gadu vecumam.

Pie sudraba godalgas 12 gadus veco meiteņu sacensībās tika Vineta Pētersone, bet puišu vidū bronzu deviņus gadus veco dalībnieku vidū izcīnīja Ronalds Rītiņš, bet gadu vecāko zēnu vidū to pašu paveica Edvards Glāzers.

Fināla astotniekā iekļuva vēl divi Latvijas sportisti - desmitgadīgo zēnu vidū sestajā vietā finišēja Reino Liepiņš, bet Helvijs Babris ieņēma septīto vietu 13 gadus veco zēnu konkurencē.

Pasaules čempionāta turpinājumā ceturtdien trasē dosies jaunieši, kas ir vismaz 15 gadus veci, sestdien un svētdien sacentīsies pieaugušie un juniori, bet svētdien risināsies visu vecuma grupu krūzeru sacensības.

Jau ziņots, ka pagājušā gada pasaules čempionātā pieaugušajiem triumfēja latvietis Māris Štrombergs, kurš startēs arī šogad.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu