Saramotinam 18.vieta prestižajā Parīzes-Rubē velobraucienā (3)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Par Pasaules tūres laikā notiekošā vēsturiskā velobrauciena Parīze-Rubē uzvarētāju svētdien kļuva pazīstamais Beļģijas riteņbraucējs Toms Bonens no «Omega Pharma-Quickstep» komandas.

Savukārt Latvijas sportists Aleksejs Saramotins, kurš pārstāv «Cofidis, Le Credit En Ligne» vienību, finišēja augstajā 18.pozīcijā.

Bonens 257,5 kilometrus garo distanci veica piecās stundās 55 minūtēs un 22 sekundēs, finišā par minūti un 39 sekundēm apsteidzot francūzi Sebastjanu Turžo («Europcar») un Itālijas sportistu Alesandro Balanu (BMC), kuri ieņēma attiecīgi otro un trešo vietu.

Tikmēr Saramotins finišēja grupā, kas uzvarētājam zaudēja četras minūtes un 37 sekundes.

31 gadu vecais Bonens Parīzes-Rubē velobraucienā triumfēja ceturto reizi karjerā. Iepriekš viņš šajās sacensībās bija uzvarējis arī 2005., 2008. un 2009. gadā.

Tāpat Bonens atkārtoja sava tautieša Rodžera de Vleminka sasniegumu, kurš 70.gados arī četras reizes uzvarēja šajā velobraucienā.

Komentāri (3)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu