Treimanis kļūst par Eiropas čempionu BMX riteņbraukšanā (1)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Latvijas BMX riteņbraucējs Edžus Treimanis sestdien izcīnīja otro vietu Eiropas čempionāta priekšpēdējā posmā, garantējot arī panākumu kopvērtējumā, vēsta portāls «bmxlatvia.com».

11.posmā Treimanis finālā sacentās ar pasaules čempionu Žorī Dodē no Francijas, tomēr izšķirošajā braucienā viņam nedaudz zaudēja, kaut pēc pirmā līkuma vadībā bija tieši Latvijas sportists.

Tikmēr Rihards Veide, kurš uzvarēja iepriekšējās divās Eiropas čempionāta sacensībās, šajā posmā palika sestajā vietā savā pusfinālā un neiekļuva finālā.

Jau pirms šā posma tieši Treimanis un Veide bija garantējuši pirmās divas vietas kopvērtējumā, tāpēc tagad kļuvis skaidrs, ka Veide ir jaunais Eiropas vicečempions.

Junioru vidū lieliski startēja Kristaps Vinters, kurš pēc ilgāka pārtraukuma iekļuva finālbraucienā, izcīnot piekto vietu.

Eiropas čempionāts svētdien noslēgsies ar 12.posmu.

Pirms tam piektdien risinājās arī sacensības Krūzeru klasē, kurā Latviju pārstāvēja četri sportisti. Tomēr pusfinālu spēja sasniegt vienīgi Mareks Vecmanis, kurš 13-14 gadus veco zēnu grupā savā braucienā ieņēma piekto vietu un nekvalificējās finālam, vēsta portāls «bmxrace.lv».

Komentāri (1)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu