Svētdien Milzkalnā startēs Vivus.lv MTB Maratons

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Svētdien, 20. aprīlī Tukumā, sporta un atpūtas kompleksā Milzkalns startēs tradīcijām bagātais kalnu riteņbraukšanas seriāls Vivus.lv MTB Maratons, kurš 2014. gadā norisināsies ne tikai Latvijā, bet arī Igaunijā.

«Vivus.lv MTB Maratons» ir otrs lielākais un tradīcijām bagātākais kalnu riteņbraukšanas seriāls Latvijā, kas pulcē gan sportistus, gan aktīvās atpūtas cienītājus, un norisinās jau astoņus gadus.

Sacensību ietvaros tiek piedāvātas divas pamatdistances: Veloprofs maratons (50-60 km) un Latvijas Valsts Mežu pusmaratons (25-35 km), kā arī Limpo Bērnu velobrauciens pašiem mazākajiem riteņbraucējiem no 3 līdz 11 gadiem.

Iepriekš šajās sacensībās sportisti cīnījās par trīs līderu tituliem – Vīriešu līderis, Zaļās Jostas Sieviešu līdere un Yuasa Kalnu karalis, bet šogad tās papildinās U-23 jaunā braucēja līdera krekls, kuru atbalsta pasaulē vadošā veloindustrijas kompānija Shimano.

Par godu šim notikumam otrdien, 15. aprīlī, norisinājās preses konference, kurā piedalījās organizatoru un atbalstītāju pārstāvji.

Organizatoru pārstāvis Mairis Levans: «Esam priecīgi atklāt jau astoto Vivus.lv MTB Maratona sezonu ar vairākiem būtiskiem jaunumiem. Piemēram, šogad mūsu sacensību labāko jauno braucēju īpaši apbalvos kompānija Shimano. Arī šogad īpaši rūpēsimies par to, lai mūsu sacensībās trasēs netiktu izmesti sporta pārtikas tukšie iepakojumi un mēs droši varētu teikt, ka Vivus.lv MTB Maratons ir videi draudzīgākās velosacensības!»

«Vivus.lv MTB Maratons» seriāls startēs 20. aprīlī, kad vairāk nekā 500 riteņbraucēju no Latvijas, Lietuvas un Igaunijas piedalīsies aizraujošās sacensībās pa Tukuma un Milzkalna apkārtnes trasi, kas īpaši veidota šim seriālam. Kopumā seriāls norisināsies sešās Latvijas pilsētās – Tukumā, Apē, Smiltenē, Talsos, Cēsīs un Baldonē.

Vivus.lv MTB Maratons sacensību kalendārs

20. aprīlis – Milzkalns (Tukums)

25. maijs – Ape

8. jūnijs – Smiltene

13. jūlijs – Kamparkalns (Talsi)

17. augusts – Cēsis

13. septembris – Riekstukalns (Baldone)

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu