Treimanim atkārtots karjeras rekords PK «Time-trial» sacensībās

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Piektdienas vakarā Mančestrā startēja jaunā Pasaules kausa (PK) sezona BMX superkrosā. «Time–trial» superfinālā augsto trešo vietu izcīnīja Edžus Treimanis, bet sestdien notiekošajām pamatsacensībām kvalificējās arī Rihards Veide un Kristens Krīgers.

Pasaules kausa izcīņa BMX superkrosā, kurā kopumā paredzēti pieci posmi, piektdienas vakarā startēja Lielbritānijas pilsētā Mančestrā. Pirmajā dienā norisinājās kvalifikācijas sacensības un «Time–trial» superfināls, kurā sacentās 16 ātrākie braucēji, viņu vidū arī Treimanis.

Kvalifikācijā par vietu starp 48 dalībniekiem, kuri sestdien startēs pamatsacensībās, cīnījās arī divi no trijiem latviešiem – Rihards Veide un Kristens Krīgers.

Latvijas sportistiem izdevās savus braucienus veikt sekmīgi, tādējādi kvalificējoties pamatsacensībām.

Vakara galvenais notikums bija «Time–trial» jeb individuālā brauciena superfināls, kurā startēja 16 labākie BMX riteņbraucēji. Treimanis startēja otrais un aizvadīja stabilu braucienu. Ilgu laiku viņš atradās līderpozīcijās. Beigās latvieti apsteidza pērnā gada pasaules čempions Laims Filips (Lielbritānija), kuram pirmā vieta, kā arī aizvadītās sezonas Pasaules kausa ieguvējs Konors Fīlds (ASV).

Iegūtā trešā vieta ir Treimaņa atkārtots labākais sasniegums Pasaules kausa posmos «Time-trial» sacensībās.

Sestdien norisināsies pamatsacensības, kurās startēs 48 labākie no kvalifikācijas un visi 16 superfināla dalībnieki.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu