Kolumbijas komandas riteņbraucējas izceļas ar provokatīviem tērpiem (16)

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: @Ultimo_km1

Ar provokatīviem tērpiem izcēlušās Kolumbijas riteņbraukšanas komandas «Bogota Humana» sportistes, tādējādi izraisot ne tikai lielu rezonansi mediju vidū, bet arī Starptautiskajā Riteņbraukšanas federācijā (UCI).

Pagājušās nedēļas nogalē sešas komandas sportistes pirms Toskānas velobrauciena tika prezentētas plašākai sabiedrībai, taču lielāku rezonansi izraisīja viņu tērpi. Ja kostīma augšdaļa un apakšdaļa bija tradicionāli rotāta ar komandas un sponsoru nosaukumiem, tad viduklis un nedaudz zem tā radīja iespaidu, ka riteņbraucējas ir daļēji kailas.

«Bogota Humana» formastērpi nav palikuši nepamanīti arī UCI prezidentam Braienam Kūksonam, kurš šādus kostīmus nosaucis par nepieņemamiem un jau apsolījis izmeklēt šo gadījumu.

Tikmēr 2008.gada Pekinas olimpisko spēļu čempione grupas braucienā Nikole Kuka no Lielbritānijas atzinusi, ka šādi tērpi riteņbraukšanu ir pārvērtuši par joku. «Meitenes, pastāviet pašas par sevi un sakiet šiem kostīmiem «nē».»

Komentāri (16)CopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu