«Alpha Baltic» komanda pretendē uz UCI Kontinentālās komandas statusu arī 2015. gadā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Viena no vadošajām Baltijas velokomandām Alpha Baltic/Unitymarathons.com ir apņēmības pilna iegūt Starptautiskās Riteņbraukšanas Savienības (UCI) Kontinentālās komandas statusu arī 2015. gada sezonā.

Nākamais būs īpašs gads Alpha Baltic/Unitymarathons.com komandai, kura atzīmēs 5 gadu jubileju UCI Kontinentālās komandas statusā. Savā pastāvēšanas laikā komanda sevi ir pierādījusi kā spilgtu un atraktīvu vienību, kas ieguvusi simpātijas Eiropas, Āzijas un Krievijas riteņbraukšanas sporta līdzjutēju vidū un kuru sacensību organizatori labprāt aicina piedalīties nozīmīgās sacensībās.

Profesionālā organizācija un plašās sadarbības iespējas partneriem ir tie stūrakmeņi, kas palīdzējuši komandai sasniegt līdzšinējos rezultātus, popularizējot riteņbraukšanu kā profesionālu sportu un aktīva dzīvesveida sastāvdaļu.

2015. ir pirmsolimpiskais gads, kurā uzrādītie rezultāti būs īpaši svarīgi Nāciju reitingā, kas kalpos par pamatu tam, kā Starptautiskā Riteņbraukšanas Savienība noteiks valstīm pienākošos dalībnieku vietu skaitu 2016. gada Olimpiskajās spēlēs Rio šosejas riteņbraukšanas disciplīnā.

Tāpēc arī nākamajā sezonā Alpha Baltic/Unitymarathons.com komanda īpašu uzmanību veltīs Latvijas riteņbraucēju konkurētspējas un izaugsmes veicināšanai, pulcējot jau pieredzējušus vadošos riteņbraucējus un piesaistot jaunus junioru vecumu pārsniegušus sportistus.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu