«Rietumu – Delfin» līderi komandu vērtējumā pēc «Tour of Fuzhou» pirmā posma

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Piektdien Ķīnā tika aizvadīts daudzdienu velobrauciena «Tour of Fuzhou» pirmais posms, kurā «Rietumu – Delfin» komandas riteņbraucējs Emīls Liepiņš finiša spurtā izcīnīja piekto vietu, bet septītais bija Andris Smirnovs. Komandu vērtējumā «Rietumu – Delfin» puiši atrodas līderpozīcijās.

Piektdien Ķīnā trešo gadu pēc kārtas startēja UCI 2.2 kategorijas daudzdienu velobrauciens «Tour of Fuzhou». Šajās sacensībās sportistiem kopumā jāveic trīs posmi. Sacensībās piedalās 21 komanda, tostarp Latvijas kontinentālā vienība «Rietumu – Delfin». Komandas sastāvā šajā sacensībās startēja – Emīls Liepiņš, Andris Smirnovs, Krists Neilands un Uldis Ālītis. Bez tam «Amore & Vita – Selle SMP» ukraiņu vienības rindās startē arī kuldīdznieks Viesturs Lukševics.

Pirmajā etapā 124 sportisti sacentās 122,1 kilometru garajā distancē, kas šoreiz veda pa apli. Distancē nebija lielu kāpumu, vairāk tā veda pa salīdzinoši platiem ceļiem. Līdz ar to arī temps tika turēts visai augsts. Lai arī distancē notika vairāki atraušanās mēģinājumi, tomēr uzvarētājs tika noteikts finiša spurtā. Aktīvi pirmajā etapā bija «Rietumu – Delfin» vīri, kuri bija pamanāmi peletona priekšpusē. Finiša spurtā cīņā par visaugstākajām vietām iesaistījās gan Emīls Liepiņš, gan arī Andris Smirnovs. Mūsu braucējiem gan nedaudz pietrūka, lai ielauztos labāko trijniekā. Liepiņš finiša līniju šķērsoja piektajā vietā, bet ventspilnieks Smirnovs bija septītais. Uzvaru svinēja bijušais Pro Tour braucējs – 32 gadus vecais krievs Boriss Špiļevskis no «RTS – Santic Racing team». Otrajā vietā tikmēr finišēja pēdējās sacensībās labi startējošais čehs Aloiss Kankovskis no «Dukla Praha» vienības, bet trešais palika «Tabriz Petrochhemical» komandas pārstāvis Mehids Sohrabi.

«Rietumu – Delfin» komandas abi pārējie riteņbraucēji finišēja lielajā grupā. Kristam Neilandam šoreiz 37. vieta, bet Uldim Ālītim 66. pozīcija. Viesturs Lukševics arī bija peletonā un ieņēma 77. vietu. Pirmo etapu noslēdza 119 braucēji. Komandu vērtējumā pēc pirmā posma līderi ir tieši «Rietumu – Delfin» komandas braucēji. Rīt tiks aizvadīts velobrauciena otrais posms, kurā jāveic 133 kilometru gara distance.

Tour of Fuzhou velobrauciena 1. posms

1. Boris Shpilevsky, Krievija, RTS – Santic Racing team, 02:39:24

2. Alois Kankovsky, Čehija, Team Dukla Praha, +00:00:00

3. Mehid Sohrabi, Irāna, Tabriz Petrochhemical, +00:00:00

4. Mattai Gavazzi, Itālija, Amore &Vita - Selle SMP, +00:00:00

5. Emīls Liepiņš, Latvija, Rietumu – Delfin, +00:00:00

6. Maksym Averin, Azerbaidžāna, Baku Cycling Project, +00:00:00

...

7. Andris Smirnovs, Latvijas, Rietumu – Delfin, +00:00:00

35. Krists Neilands, Latvija, Rietumu – Delfin, +00:00:00

66. Uldis Ālītis, Latvija, Rietumu – Delfin, +00:00:00

76. Viesturs Lukševics, Latvija, Amore & Vita – Selle SMP, +00:00:00

Komandu vērtējums pēc pirmā posma

1. Rietumu – Delfin, Latvija

2. Hong Kong China, Ķīna

3. Giant – Chanpion System Pro Cycling, Ķīna

4. Wielerploeg Amsterdam, Nīderlande

5. Synergy Baku Cycling Project, Azerbaidžāna

6. Uzbekistan National team, Uzbekistāna

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu