Jūrmalā notiks vērienīgs Neatkarības dienas velobrauciens

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Šā gada 4.maijā, Latvijas Republikas Neatkarības pasludināšanas 25. gadadienā, Jūrmalā notiks vērienīgs Neatkarībās dienas velobrauciens, kura ietvaros simboliskā dalības maksa viena eiro apmērā tiks ziedota labdarībai – velosipēdu iegādei Jūrmalas pilsētas bērnunama «Sprīdītis» bērniem, TVNET informēja SIA «Alpha Baltic» sabiedrisko attiecību daļas projektu vadītāja Liene Kindzule.

«Arvien lielākam skaitam cilvēku Latvijā velosipēds ir kas vairāk par pārvietošanās līdzekli. Esam gandarīti, ka arī no savas puses varam atbalstīt veselīgu un dabai draudzīgu dzīvesveidu. Aicinu ikvienu piedalīties šajos svētkos!» saka velobrauciena galvenā atbalstītāja «Vivus.lv» uzņēmuma izpilddirektors Toms Jurjevs.

Pasākuma organizatori Alpha Baltic Sport, velo svētku ģenerālsponsors «Vivus.lv» un atbalstītāji ir parūpējušies par vērienīgu balvu fondu – 15 000 eiro.

Naudas balvas varēs iegūt pirmo 10 vietu ieguvēji kopvērtējumā, kas piedalīsies Sporta vai Tautas distancē, savukārt pārējos dalībniekus gaida vērtīgas pārsteiguma balvas. Kā arī katrs simtais dalībnieks saņems naudas balvu.

«Organizējot velo svētkus, mēs turpinām atbalstīt ideju par veselīgiem un aktīviem visu paaudžu Latvijas iedzīvotājiem. Neatkarības dienas velobrauciens Jūrmalā būs svētki visai ģimenei un visu paaudžu dalībniekiem. Aicinām 4.maijā kopīgi atzīmēt Latvijas Republikas Neatkarības 25. gada dienu dzīvespriecīgā un sportiski uzlādējošā pasākumā, un ne mazāk svarīgi – vienoties un atbalstīt bērnus, lai viņi arī var savu ikdienu pavadīt aktīvi un veselīgi,» par pasākuma ideju stāsta sporta sacensību sēriju aizsācējs Latvijā, Alpha Baltic Sport vadītājs Lauris Špillers.

Plašāka informācija un reģistrācija mājaslapā www.maratoni.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu