Red Bull Uzvaras Mežs 2015

CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Paķer savu ričuku un gatavojies 10 stundu ārprātam, jo 9. augustā Siguldā notiks Red Bull Uzvaras Mežs!

Tās ir 10 stundu sacensības, kurās uzvarētājs būs tas, kurš pievarēs visvairāk apļu. Kopvērtējuma uzvarētājs balvā saņems CUBE velosipēdu no veikala Fans.

Lai piedalītos, tev ir jābūt vismaz 16 gadus vecam un jābrauc ar riteni. Jebkādu. Obligāti ir jāvelk ķivere, bet labi būtu arī citi papildu aizsargi. Dalības maksas nav un reģistrācija notiek uz vietas, laikā no 7:30 līdz 9:30. Detalizēta informācija redbull.lv un aprakstā zemāk.

1. SACENSĪBU NORISE

Reģistrēšanās: Katram dalībniekam ir jāapliecina sava dalība sacensībās 9. augustā sākot no plkst. 7:30 līdz plkst. 09:30 sacensību vietā reģistrācijas punktā pie trases starta, pie Red Bull darbiniekiem. Līdz ar reģistrēšanos tiek izsniegti starta numuri, elektroniskais laika čips un notiek velosipēdu pārbaude. Sacensību limits ir 1000 dalībnieki.

Lai piedalītos, tev ir jābūt vismaz 16 gadus vecam un jābrauc ar riteni. Jebkādu. Obligāti ir jāvelk ķivere, bet labi būtu arī citi papildu aizsargi. Dalības maksas nav un reģistrācija notiek uz vietas, Puķu ielā 4, Siguldas Sporta un aktīvās atpūtas centrā, laikā no 7:30 līdz 9:30.

Starta secība: Reģistrējoties saņemtais numurs vienlaikus ir arī sacensību kārtas numurs. Dalībnieki uz starta tiek nostādīti piešķirto numuru secībā.

Apskate: Trases apskate/izmēģināšana notiek pēc reģistrēšanās, izstaigājot trasi kājām. Apskate paredzēta tikai tam nolūkam, lai iepazītos ar sacensību maršrutu.

Sacensību norise

Sacensību starts tiek dots pulksten 10:00, visām klasēm vienlaicīgi.
Dalībnieku mērķis ir nobraukt pēc iespējas vairāk apļu atvēlētajā laikā.
Sacensību finišs ir plkst. 20:00.

Organizatori patur tiesības mainīt sacensību norises grafiku neparedzētu apstākļu dēļ.

2. DALĪBNIEKU GRUPAS

1) Vīriešu grupa

2) Sieviešu grupa

Piedalīties drīkst dalībnieki, sākot ar 16 gadu vecumu, ar jebkādu velosipēdu.

3. ATBILDĪBA

Pretenzijas sacensību rīkotājiem ir izslēgtas. Derīga apdrošināšanas polise ir pašu dalībnieku ziņā. Dokumentu par personisko atbildību («Dalībnieku atruna») dalībnieks paraksta pirms sacensībām.

4. PASĀKUMA PLĀNS

Laika plāns ir provizorisks un var tikt mainīts attiecīgās dienas laika apstākļu dēļ. Par savlaicīgu ierašanos starta vietā ir atbildīgs katrs dalībnieks pats.

07:30 – 09:30 Reģistrēšanās pie trases starta, pie Red Bull darbiniekiem

10:00 – 20:00 Sacensības

20:00 – 20:30 Apbalvošana

5. DALĪBAS MAKSA

Dalība sacensībās ir bezmaksas.

6. VĒRTĒJUMS UN APBALVOŠANA

Sacensībās tiek vērtēti individuāli sievietes un vīrieši.
Godalgoto vietu sadalījums:
1.– 3. vieta solo sieviešu klasē
1.– 3. vieta solo vīriešu klasē

Uzvarētājs tiek noteikts pēc visvairāk nobraukto apļu skaita.

Dalībnieki pēdējā aplī var doties ne vēlāk kā 19:45.

Vienādu apļu skaita gadījumā uzvar tas dalībnieks, kurš finišējis pirmais, dodoties sacensību pēdējā aplī.

Laiks tiek mērīts ar precizitāti līdz sekundei. Sacensību rezultāti tiks publicēti mājas lapā: www.redbull.lv

Apbalvoti ar sponsoru balvām tiek dalībnieki, kuri ieguvuši godalgoto vietu.

Drošība: Treniņa un sacensību laikā jāvalkā aizsargaprīkojums (obligāti: ķivere). Sacensību rīkotājs ļoti iesaka lietot arī citu aprīkojumu (muguras sargus, roku un kāju sargus, speciālās bikses u.c.).

Starts: Ja braucējs pie starta vārtiem neierodas arī pēc atkārtota uzaicinājuma, sacensības tiek sāktas bez viņa. Par laicīgu ierašanos uz startu atbildīgs ir pats dalībnieks.

Starta numuri: Numuriem jābūt piestiprinātiem labi redzamās vietās, un tos nedrīkst nosegt citas reklāmas un/vai informācija. Starta numuri tiek izdalīti, reģistrējoties uz vietas.

Godīgums: Par kaitēšanu citiem dalībniekiem, tos aizturot, grūžot, sitot vai citādi kavējot, dalībnieku var diskvalificēt. Sacensību tiesneši var diskvalificēt braucēju, nepaskaidrojot iemeslu. Galvenā tiesneša lēmums ir galīgs un nav pārstrīdams.

Sacensības Red Bull Uzvaras Mežs atbalsta veikali Fans un Oakley! Sacensību uzvarētājs kopvērtējumā balvā saņems velosipēdu CUBE ELITE C68 SLT 29 ZEROBLACK.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp

Tēmas

Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu