Latvijas Velo svētkos Olainē sacentīsies šosejas un MTB riteņbraucēji

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Jau pavisam drīz, 23.augustā, norisināsies vēl nebijis sporta pasākums – Latvijas Velo svētki Olainē, kad vienu sacensību ietvaros sacentīsies gan šosejas, gan MTB kalnu riteņbraucēji.

Riteņbraukšanas entuziasti, aktīva dzīvesveida piekritēji un ģimenes tiek laipni aicināti reģistrēties pasākumam iepriekš www.maratoni.lv par īpaši draudzīgām cenām. Pasākuma balvu fonds – vairāk nekā 12 000 EUR.

Latvijas Velo svētku Olainē organizatori ir parūpējušies, lai sacensībās varētu piedalīties ikviens velosipēdists, tāpēc tiek piedāvātas piecas kvalitatīvas sacensību distances, kas piemērotas gan šosejas, gan MTB kalnu riteņbraucējiem. Kā ierasts, «maratoni.lv» organizētie sporta pasākumi ir paredzēti ne tikai profesionāliem sportistiem, bet visiem, kas vēlas pavadīt aktīvu un veselīgu dienu dzīvespriecīgā atmosfērā. Visas dienas garumā pretī Olaines Mežaparka estrādei Velo svētku apmeklētājus gaida dažādas atrakcijas, plaša izklaides programma un vērtīgas balvas no pasākuma atbalstītājiem.

Lauris Špillers, «Alpha Baltic» vadītājs: «Mums ir liels prieks, ka pirmo reizi Maratoni.lv organizēto pasākumu vēsturē visi velomāni ir aicināti tikties netālu no Rīgas esošajā Olainē. Novads ir lieliski piemērots tieši kombinēto sacensību organizēšanai, jo Olainē ir gan atbilstošas kvalitātes asfaltēts ceļš, gan skaistas un izaicinošas dabas takas, kas vedīs cauri mežiem un pļavām, tādēļ būs aizraujošs pasākums ikvienam riteņbraucējam.»

Dalībnieki tiek aicināti pieteikt dalību šādās distancēs: Sporta šosejas distance (100 km), kurā var piedalīties tikai sertificēti riteņbraucēji; Tautas šosejas distance (45 km), kas būs pa spēkam riteņbraukšanas amatieriem un īpaši piemērota draugu un uzņēmumu komandām; MTB distance (40 km) būs piemērota gan profesionāliem kalnu riteņbraucējiem, gan amatieriem; Ģimeņu distancē (10-15 km) tiek aicināti vienoties krāšņā parādes braucienā gan lieli, gan mazi riteņbraukšanas entuziasti; Bērnu braucienā (0,5-1 km) piedzīvot savas pirmās sacensības varēs bērni līdz 12 gadu vecumam.

Reģistrācija pirmajiem Latvijas Velo svētkiem Olainē mājas lapā www.maratoni.lv turpināsies līdz 20.augustam. No 20.jūlija līdz 9.augustam dalības maksa Sporta, Tautas, MTB distancēm – 7 EUR, Ģimeņu distancei – 5 EUR, bet dalība Bērnu distancē ir bez maksas. No 10.augusta līdz 20.augustam dalības maksa Sporta, Tautas, MTB distancēm – 10 EUR, Ģimeņu distancei – 5 EUR, bet bērniem līdz 12 gadu vecumam dalība Bērnu distancē saglabāsies bez maksas.

Latvijas Velo svētkus Olainē organizē sporta pasākumu aģentūra «Alpha Baltic Sport» sadarbībā ar Olaines novada pašvaldību un Latvijas Riteņbraukšanas federāciju. Pasākumu un veselīgu, sportiski aktīvu dzīvesveidu atbalsta a/s «Olainfarm».

Sacensību nolikums un plašāka informācija par pasākumu – www.maratoni.lv

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu