Frūms lūko atkārtot panākumu arī «Vuelta Espana»

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: AP/Scanpix

Prestižā daudzdienu velobrauciena «Tour de France» čempions Kristofers Frūms no «Sky» vienības gatavs uzvarēt arī «Vuelta Espana» sacensībās, atklājis pats sportists.

«Plānoju piedalīties «Vuelta Espana«. Smagas sacensības, bet vienmēr aizraujošas skatītājiem,» savā sociālās vietnes «Twitter» profilā raksta Frūms.

Jūlija beigās Frūms otro reizi karjerā triumfēja «Tour de France» sacensībās.

Tomēr čempions ceļā uz titulu saskārās ar apsūdzībām dopinga lietošanā un slikto attieksmi no līdzjutējiem.

Spekulācijas par to, vai brits piedalīsies Spānijas velobraucienā, izgaisa, kad «Sky» komanda publicēja provizorisko 14 riteņbraucēju sarakstu, kuri startēs sacensībās.

Frūms 2012.gadā izcīnīja otro vietu «Tour de France» kopvērtējumā un divreiz bijis otrais arī «Vuelta Espana» velobraucienā.

Panākuma gadījumā Frūms pievienosies francūžiem Žakam Ankētilam un Bernāram Hino, kuri «Tour de France» un «Vuleta Espana» triumfēja vienā gadā. Ankētilam tas pa spēkam bija 1963.gadā, bet Hino abos lielajos velobraucienos triumfēja 15 gadus vēlāk.

Daudzdienu velobrauciens «Vuelta Espana» šogad norisināsies 70.reizi tā pastāvēšanas vēsturē.

Starts sacensībām tiks dots 22.augustā Spānijas dienvidu kūrortpilsētā Puertobanusā, bet velobrauciens noslēgsies 13.septembrī galvaspilsētā Madridē.

    KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
    Redaktors iesaka
    Nepalaid garām!
    Uz augšu