Alpha Baltic – Maratoni.lv riteņbraucējs Andris Smirnovs finišē 6. vietā prestižajās sacensībās

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

No 24. aprīļa līdz 1. maijam Turcijā norisinās prestižās Presidental cycling tour of Turkey 2. HC sacensības, kurās starp pasaules tūres komandām piedalās arī viena no spēcīgākajām un pieredzējušākajām velo komandām Baltijā – Alpha Baltic – Maratoni.lv. Sacensību 4. posmā viens no komandas līderiem Andris Smirnovs uzrādījis fantastisku rezultātu, finišējot augstajā 6.vietā.

Alpha Baltic – Maratoni.lv riteņbraucējs Andris Smirnovs: «Līdz 40. kilometram bija stāvs brauciens kalnā, bet pēc tam sākās kalnains nobrauciens uz leju visa atlikušā posma garumā. Braucot gar piekrasti bija jūtams labs sānu vējš, un braucām kopā 90 cilvēku sportistu grupā. Izveidojās viens atrāviens, kuru grupa ātri noķēra. 5 km pirms finiša bija 180 grādu pagrieziens, kur sākās pozicionālā cīņa. Pēdējos 300 metros sprintā cīnījos ar 3. vietas ieguvēju Marko Zanoti no komandas Parkhotel Valkenburg CT un rezultātā paliku sestais. Pirmie posmi bija ļoti smagi, tagad jūtos labi un ir liela motivācija cīnīties tālāk nākamajos posmos.»

Kā ziņots iepriekš, no 24. aprīļa līdz 1. maijam Turcijā norisinās prestižās Presidental cycling tour of Turkey 2. HC sacensības, kuros Alpha Baltic – Maratoni.lv braucēji sacenšas ar pasaules tūres velo komandām, tādām kā LAMPRE – MERIDA / ITALY, LOTTO SOUDAL / BELGIUM un pro kontinentālajām komandām NIPPO - VINI FANTINI / ITALY,CCC SPRANDI POLKOWICE / POLAND.

UCI kontinentālā komanda Alpha Baltic – Maratoni.lv ir viena no spēcīgākajām un pieredzējušākajām velo komandām Baltijā, kas UCI Kontinentālās tūres sacensībās startē jau kopš 2011.gada. Komandai šīs ir iesildošās sacensības sekojošajām Presidental cycling tour of Turkey 2.HC, kas sastāvēs no 8 posmiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu