Štrombergam trešā vieta ASV čempionāta posma sacensībās Kalifornijā

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: publicitātes

Latvijas titulētais BMX riteņbraucējs Māris Štrombergs piektdien izcīnīja trešo vietu ASV čempionāta posma sacensībās Kalifornijā.

Divkārtējais olimpiskais čempions Perisas pilsētā notiekošo «Fall Nationals» sacensību pirmajā dienā elites grupā zaudēja tikai francūzim Žorisam Dodē un mājiniekam Korbenam Šarā, kurš šosezon kļuva par Pasaules kausa kopvērtējuma uzvarētāju.

ASV čempionāta posms Perisā turpināsies arī sestdien un svētdien.

Štrombergs sezonas sākumā triumfēja ASV čempionāta pirmajās divās sacensībās, kā arī vēl vairākas reizes kāpa uz goda pjedestāla.

LETA jau ziņoja, ka oktobra pirmajā pusē Štrombergs bija otrais Pasaules kausa šīs sezonas pēdējā posmā, bet sezonas kopvērtējumā viņš palika trešais.

Par Pasaules kausa kopvērtējuma uzvarētāju ar 855 punktiem kļuva Šarā, kamēr 600 punktus nopelnīja šveicietis Davids Grafs. Tikmēr Štrombergam un argentīnietim Eksekuēlam Toresam bija pa 560 punktiem, taču tā kā Štrombergs šosezon atsevišķos posmos bija ieguvis augstāku vietu, viņš kopvērtējumā ir klasificēts kā trešais.

Savukārt Riodežaneiro olimpiskajās spēlēs Štrombergs startēja neveiksmīgi, jo nespēja pārvarēt ceturtdaļfināla barjeru. Līdz ar to Štrombergam neizdevās izcīnīt trešo zelta medaļu karjerā, kamēr par čempionu kļuva amerikānis Konors Fīldss.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu