Japiņš atkārtoti ievēlēts par Riteņbraukšanas federācijas prezidentu

LETA
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: LETA

Latvijas Riteņbraukšanas federācijas (LRF) prezidenta amatā ceturtdien pārvēlēts Igo Japiņš. Federācijas biedru balsojumā Japiņš guvis 39 balsis un ieguva tiesības amatu ieņemt vēl četrus gadus, bet par Lauri Špilleru atdotas 18 balsis.

Japiņš, kurš ir kādreizējais riteņbraucējs, treneris, kā arī uzņēmējs un sacensību organizators, par LFR prezidentu strādā kopš 2012.gada rudens, šajā amatā nomainot Ģirtu Rorbaku.

Tikmēr viņa konkurents Špillers ir pilna servisa reklāmas aģentūras SIA «Alpha Baltic» īpašnieks, kura vadībā pirms vairākiem gadiem tika nodibināta Latvijas riteņbraukšanas komanda «Alpha Baltic-Maratoni.lv».

Pirms vēlēšanām Japiņš savā 2017.-2020.gada attīstības programmā vērsa uzmanību uz riteņbraukšanas sporta bāžu un sacensību rīkošanas attīstīšanu, kā arī pauda apņēmību strādāt pie treneru, tiesnešu, izlašu un federācijas darba uzlabošanas.

Tikmēr Špillers savā programmā bija vērsis uzmanību uz LRF budžeta sadali, jo pašlaik tā starp riteņbraukšanas veidiem esot nepamatota, un jaunu treneru trūkumam, kā arī tam, ka lēmumi federācijā šobrīd tiekot pieņemti pārāk vienpersoniski.

Organizācijai tuvākajos gados esot jāstrādā pie finansējuma piesaistes, treneru motivācijas programmas izveides, riteņbraukšanas attīstības reģionos, jaunu talantu meklēšanas, sacensību rīkošanas un citiem uzdevumiem.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu