Par Riteņbraukšanas federācijas prezidentu atkārtoti ievēlēts Igo Japiņš

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Ieva Makare / LETA

Ceturtdien, 10. novembrī, «Elektrum» Olimpiskajā sporta centrā notika Latvijas Riteņbraukšanas federācijas (LRF) prezidenta un padomes vēlēšanas, kurās piedalījās 58 no 61 LRF biedra. Atkārtoti par LRF prezidentu tika ievēlēts Igo Japiņš, bet jaunajā padomē turpmākos četrus gadus darbosies arī Edgars Dupats, Raimonds Graube, Andris Kreislers un Laura Stepane.

LRF biedru kopsapulce – vēlēšanas atbilstoši biedrības statūtiem tiek rīkotas reizi četros gados. Kopsapulces laikā notiek LRF biedru balsojums par biedrības prezidentu un padomes locekļiem. Šogad uz LRF biedru kopsapulci – vēlēšanām pulcējās 58 no 61 organizācijas biedra, kas norāda uz ļoti lielu aktivitāti. LRF pateicas biedriem par dalību kopsapulcē.

LRF biedru kopsapulces – vēlēšanu pirmajā daļā klātesošos biedrus uzrunāja Izglītības un zinātnes ministrijas sporta departamenta direktora vietnieks, kā arī VSI «Kultūras un sporta centrs «Daugavas stadions»» valdes loceklis Elmārs Martinsons, Latvijas Olimpiskās komitejas prezidents Aldons Vrubļevskis, Latvijas Sporta federāciju padomes prezidents Einars Fogelis un Cēsu novada pašvaldības sporta koordinatore Rasa Siliņa, informējot par sadarbību ar LRF laika posmā no 2013. līdz 2016. gadam. Turpinājumā sekoja līdzšinējā prezidenta Igo Japiņa, padomes locekļu – Edgara Dupata, Olafa Lakuča un Normunda Noreiko, kā arī ģenerālsekretāres Daces Dimantes pārskata ziņojumi par LRF darbību laika posmā no 2013. līdz 2016. gadam.

Uz LRF prezidenta amatu turpmākajiem četriem gadiem pretendēja līdzšinējais organizācijas vadītājs un SIA «Igo Japiņa sporta aģentūra» direktors Igo Japiņš, kā arī reklāmas un mārketinga aģentūras «Alpha Baltic» īpašnieks Lauris Špillers. No 57 par derīgām atzītajām LRF biedru balsīm, Japiņš saņēma 39, bet Špillers 18. Tādējādi atkārtoti par Latvijas Riteņbraukšanas federācijas prezidentu ievēlēts tika Igo Japiņš.

Atbilstoši biedrības statūtiem, jaunievēlētais prezidents aicināja biedrus balsot par viņa izveidotu LRF padomes sastāvu. Saņemot 44 balsis par visu padomes sastāvu, tajā uz četriem gadiem ievēlēti Edgars Dupats, Raimonds Graube, Andris Kreislers un Laura Stepane.

LRF izsaka pateicību par darbu iepriekšējiem padomes locekļiem – Normundam Noreiko un Olafam Lakučam.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu