48 Latvijas sportisti Nīderlandē startēs UEC Eiropas kausa izcīņas 3. un 4. posmā

TVNET
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: Publicitātes foto

Sestdien un svētdien Nīderlandes pilsētas Erpas trasē norisināsies UEC Eiropas kausa izcīņas BMX riteņbraukšanā 3. un 4. posma sacensības, kurās startēs kopumā 48 Latvijas sportisti. Elites vīru grupā mūsu valsti pārstāvēs kopumā pieci sportisti.

2017. gada UEC Eiropas kausa sezona BMX riteņbraukšanā aprīļa pirmajās dienās norisinājās Zolderas trasē Beļģijā. Tikmēr aprīļa nogalē BMX sportisti no 26 valstīm Nīderlandes pilsētas Erpas trasē mērosies spēkiem 3. un 4. posma sacensībās. Sacensības abu dienu garumā risināsies jau no agra rīta līdz pievakarei, kad gaidāmi finālbraucieni visām vecuma grupām.

Nīderlandē piedalīsies kopumā 48 Latvijas pārstāvji, kas startēs bērnu, jauniešu, amatieru, junioru un elites grupās. Trīs Latvijas komandas – «RF Monum», «Matrix. BMX team Latvia» un «BMX Mārupe» - turpinās cīņu komandu vērtējumā.

Elites vīru grupā pieteikti kopumā pieci Latvijas sportisti – aizvadītā gada Eiropas kausa ieguvējs Rihards Veide, kā arī Kristaps Vekša, Edžus Treimanis, Helvijs Babris un Kristens Krīgers. Kristens izlaida pirmos divus posmus, tobrīd startējos ASV čempionātā. Pērn Krīgers Eiropas kausa kopvērtējumā izcīnīja otro vietu.

Junioru puišu grupā no Latvijas pārstāvjiem startēs Mikus Strazdiņš, kā arī Filips Krists Rozītis. Sieviešu elitē uz starta redzēsim Sandru Aleksejevu, bet junioru meiteņu konkurencē līdzi jājūt Vinetai Pētersonei un Vanesai Buldinskai. Kupli mūsu valsts pārstāvji būs pārstāvēti bērnu, jauniešu un amatieru grupās.

Tikmēr Latvijas Riteņbraukšanas federācijas BMX menedžeris Artis Ozols atkārtoti uz četriem gadiem ievēlēts Eiropas Riteņbraukšanas savienības (UEC) BMX komisijā. Šajā komisijā Ozols darbojās arī iepriekšējā četrgadē.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu