«Tour de France» čempionu Frūmu treniņa laikā notriekusi automašīna

LETA/AFP
CopyDraugiem X Whatsapp
Lūdzu, ņemiet vērā, ka raksts ir vairāk nekā piecus gadus vecs un ir pārvietots uz mūsu arhīvu. Mēs neatjauninām arhīvu saturu, tāpēc var būt nepieciešams meklēt jaunākus avotus.
Foto: EPA/LETA

Trīskārtējo prestižā daudzdienu velobrauciena «Tour de France» čempionu Kristoferu Frūmu no Lielbritānijas treniņa laikā notriekusi automašīna, turklāt sportists uzskata, ka tas bijis apzināti.

«Nupat mani tīšām notrieca kāds nepacietīgs autovadītājs, kurš man sekoja pat uz ietves,» savā tvitera kontā otrdien ierakstīja Frūms. «Paldies Dievam, man viss ir kārtībā, bet velosipēds gan ir iznīcināts. Autovadītājs tā arī neapstājās un aizbrauca.»

Frūms tika notriekts netālu no savām mājām Monako, turklāt dažu stundu laikā viņa tvīts kopā ar fotogrāfiju retvītots vairāk nekā 13 000 reižu.

Tikmēr brita pārstāvētā «Sky» komanda otrdien norādīja, ka sportists pēc incidenta atgriezies mājās, lai paņemtu jaunu velosipēdu un atsāktu treniņu.

Frūms par «Tour de France» čempionu kļuvis 2013., 2015. un 2016. gadā, turklāt arī šā gada sacensībās, kas sāksies 1.jūlijā, viņš iecerējis piedalīties.

Aprīlī ceļu satiksmes negadījumā bojā gāja 2011.gada daudzdienu velobrauciena «Giro d'Italia» čempions Mikēle Skarponi no Itālijas, kurš tika notriekts treniņa laikā.

KomentāriCopyDraugiem X Whatsapp
Redaktors iesaka
Nepalaid garām!
Uz augšu